0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanu yaaa araban olaydı keske geleydin guzelliğin ile beni okuldan alaydın gebze centera gotureydinnnn yaa ben bazen erken cıkıorum 2 3 gibi arıycam seni gebze center yapalım indirimli kahve içelim gençturkcelliyseniz kampanyası vardı kaçırmayın kızlar giderseniz krem çikolata da almayı unutmayın
banu yaaa araban olaydı keske geleydin guzelliğin ile beni okuldan alaydın gebze centera gotureydinnnn yaa ben bazen erken cıkıorum 2 3 gibi arıycam seni gebze center yapalım indirimli kahve içelim
kare batırcaksın bizi yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkare batırcaksın bizi yaaa diyorsak sebebi var kuzuuu Kahve Dünyası’ndan Krem Çikolata alan GençTurkcell’liye günlük 250 SMS veya 12 TL/30 Dakika konuşma Hediye!tatlı ye tatlı konuş hesabı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiasa yok bizim bu taraflarda en iyisi pahalı da olsa gidip çikoo almak çiko neyki ya. pahalıysa ama kaliteliyse o zaman değer, çok para versen de üzülme . yeter ki ucuz şeyi bahalıya almaaa teselli ettiğim çok mu belli oluyor
diasa yok bizim bu taraflarda en iyisi pahalı da olsa gidip çikoo almak
yani çikolata demek istedim diasa da ki ucuzmuş ya bende gider normal fiyatlıdan alırım artık dedim yanii cnm çekti gece gece
Arkadaşlar Bu çikolatanın nrmal fiyatı nedir bizim burda baya var kimse almamış
haklıymıssın hemen gidip onuda almalıyızzz diasaya gelmezmiki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar Bu çikolatanın nrmal fiyatı nedir bizim burda baya var kimse almamış sizin orası nere ki yarın o çikolataları yerinde bulamayabilirsin benden söylemesi ben de ilk başta önemsemedim dia markası sanmıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyani çikolata demek istedim diasa da ki ucuzmuş ya bende gider normal fiyatlıdan alırım artık dedim yanii cnm çekti gece gecezihnim karıştı yourldummm biraz ucuza alınmış çiko yiyeyim de enerjim yerine gelsin üzülme burcu bak yakında bonte yarışması var çıkar inşaallah sana da