0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçikolata çikolata dediniz gece gece sıcak çikolata içtim iyimii iç iç sıcak çikolata iyidir dua et sakızlı kahveden bahsetmedik
çikolata çikolata dediniz gece gece sıcak çikolata içtim iyimii
bende aldım bugün 5 tane,yarın gidip 10 tane fln daha almayı düşünüyorum ama bisürü vardı markette
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım bugün 5 tane,yarın gidip 10 tane fln daha almayı düşünüyorum ama bisürü vardı markettebedava mı alıyonuz hayırdır sömürü varda ben mi kaçırıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım bugün 5 tane,yarın gidip 10 tane fln daha almayı düşünüyorum ama bisürü vardı markettebedava mı alıyonuz hayırdır sömürü varda ben mi kaçırıyorum eet 5 alana 10 hediye duymadınmı kampanyayı yaw çikolata bi ihtiyaç dursun dolapta fiyatıda tadıda güzel,herşeyi bedava almaya alıştın tabi sen, anormal geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım bugün 5 tane,yarın gidip 10 tane fln daha almayı düşünüyorum ama bisürü vardı markettebedava mı alıyonuz hayırdır sömürü varda ben mi kaçırıyorum eet 5 alana 10 hediye duymadınmı kampanyayı yaw çikolata bi ihtiyaç dursun dolapta fiyatıda tadıda güzel,herşeyi bedava almaya alıştın tabi sen, anormal geldi aynen dolmuşa binerkende bedava binsek ne güzel olur yada bakalldan bedava ekmek alsak