0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yarın gidip bakıyım ilk defa duydum sendenn saol
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın gidip bakıyım ilk defa duydum sendenn saol yarın git bak saat kur hatta sakın kaçırma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinO bitteri varsa bunun Hemen alırım Kare hanım çok teşekkür pastaların içine rendeleyerek koyarım çok saol drajeyi artık şubelerinden alıcağız onlar çok uzak teşekkürler gamzecannn bakırkoy metroya acıldı kahve dunyası artık uzak değil gebze centerde de var ayol artık uzak degıl bilemıyorum anlatabıldım mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinO bitteri varsa bunun Hemen alırım Kare hanım çok teşekkür pastaların içine rendeleyerek koyarım çok saol drajeyi artık şubelerinden alıcağız onlar çok uzak teşekkürler gamzecannn bakırkoy metroya acıldı kahve dunyası artık uzak değil
O bitteri varsa bunun Hemen alırım Kare hanım çok teşekkür pastaların içine rendeleyerek koyarım çok saol drajeyi artık şubelerinden alıcağız onlar çok uzak teşekkürler
diasa yok bizim bu taraflarda en iyisi pahalı da olsa gidip çikoo almak
normal fiyatı ne acaba,okdr baktım bulamadım
banu yaaa araban olaydı keske geleydin guzelliğin ile beni okuldan alaydın gebze centera gotureydinnnn yaa ben bazen erken cıkıorum 2 3 gibi arıycam seni gebze center yapalım indirimli kahve içelim