Devrim bey banada iyi bir dilekde bulunsanız
doğallığından hiçbir zaman ödün vermedin..bugüne kadar kime ne dediysem rotarlı da olsa mutku sona ulaştı..kulakları çınlasın Esraya geçen yıl demiştim : -ummadığın bir anda büyük bir ödül kazanacaksın şuan gülebilirsin yalnız gerçek olduğunda göreceksin..İpad kazandı yakın zamanda..Emre vardı misal ona da demiştim o da çok sayıda Psp 3004 kazanmıştı..Döndüm dolaştım sana geldim Karecan..2012 yaklaşıyor yani gelecek yıl senin yılın olsun ..Torpillisin bunu bil ! ..Aşk kısmı biraz sakıncalı..(Katılıyorum sana!)

kül kedisi ipadi kazandığı zaman hemen aklıma senin dediğin gelmişti biliyor musun devrim. geçen yıl değildi magnum konusunda mıydı neydi, ona öyle bir şey demiştin ve aradan zaman fazla bir zaman geçmedi hiç ummadığı bir zamanda kazandı evet.
inşaallah devrim ya herzaman ki gibi ağzından bal damlıyor

Allah şaşırtmasın yeter ki, istekler çok yoksa

en kısa zamanda tebriklerini bekliyorum devrimcan

ay bu bugün aldığım ikinci mutlu edecek haber aman maşallah diyim
madem bana katılıyorsun o zaman sana şöyle tavsiye edeyim; sen de şimdi en güzel zamanlarını yaşıyorsun. en tatlı zamanı bu çağlar, tadını çıkar kardeşim
Devrim bey banada iyi bir dilekde bulunsanız 
Aysu hanım ne demek çok isterim yalnız bu biraz da lütuf olsa gerek..Sanki biraz daha zamana ihtiyacınız var ama sürprizler her zaman içindir..Duyulmamış başarılar sizinle olsun inş. .. (:
Bende diyorum neden kulaklarım çınnıyo

tebrikler bu arada
her zamanki gibi edabiyatınıza hayran bırakdınız beni Devrim bey güzellikler hepimizin olsun
ben de kazanırmyım acaba kare beni de tebrik etsen öyle mesut olurum ki
Kare ; onunla çoğu kez sohbet ettik ve hep derdi ne zaman bitecek bu bekleyiş..Evet , hafızan o kadar güçlü ki dün gibi hala aklında..Bilmiyorum nedendir yoğun bir hisle ne zaman yazsam , bir şeyler oluyor ! (:
denk gelir yazışırız sende bir şeyler olacak ama bir türlü o kaderin seninle olmadı..sanırım yolu şaşırdı..duy bizi ve süratle sahibine yönel..defacto konusundaki yazından sonra sende bir şeyler olacağını hissetmiştim..Bakalım ilerleyen aylarda inş. kutlama yapabiliriz.. (:
Tavsiyen için çok teşekkür ederim gerçekten yalnız Aşkın bir suçu yok..! Sıkıntıyı doğru yerlerde aramak lazım hayat güzel ... (:
Bende diyorum neden kulaklarım çınnıyo
tebrikler bu arada 
Esra seni çekiştiriyorduk demeye kalmadı sen geldin..Biliyorsun geçmişe çok güzel anılar emanet etmiştik..Şimdi de Karecan sayesinde hatırlama gereği duyduk..Esra zaten şuan sen kendini çok geliştirdin..Daha da iyi olacaksın inş..Bir zamanlar senin için hissettiğim dileklerin bir benzerini Kare için hissediyordum birkaç gündür..Bu geceye kısmetmiş bu itirafı yapmak... (: