Gönderen Konu: Acer'la Sloganı Yakala - Kazananlar  (Okunma sayısı 5451 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
Ynt: Acer'la Sloganı Yakala - Kazananlar
« Yanıtla #20 : 16 Kasım 2011, 23:42:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben de kazanırmyım acaba kare beni de tebrik etsen öyle mesut olurum ki  :)

bak şimdi sözten abiiiiii ne diyim sana şimdi 8)
ama şunu itiraf edeyim mi. geçen sene ben bu forumda daha yeniyken siz her konuda yine çıkmadı diye yazıyordunuz ya. ben de diyordum ki ne bahtsız bedevi bu üye yazık ya, hakkaten bişey çıksa felan diyordum :D  hatta dedim yazık dalinde bir kaç oy vereyim bunu kazansın barim. hatta penguen konservesiyle ayağınızı yaralayınca merhametim tavan yapmıştı. ama sonra siz birden coştunuz, daha doğrusu ilk o zaman hep eşinize çıkmaya başladı. ama hala şaşıyorum kendime demek ki ilk izlenim yanlış olabiliyormuş :D siz gördüğüm en şanslı ailesiniz. her yarışma sonucunda bir sözten görmezsem şaşırıyorum şimdi :D eğer gerçekten dua istiyorsanız benden,ben size geçen sene bu vakitlerde felan çok dua ettim, sessizce destek verdim, yine yaparım 8) :D
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #21 : 16 Kasım 2011, 23:50:22 »
Kare  ; onunla çoğu kez sohbet ettik ve hep derdi ne zaman bitecek bu bekleyiş..Evet , hafızan o kadar güçlü ki dün gibi hala aklında..Bilmiyorum nedendir yoğun bir hisle ne zaman yazsam , bir şeyler oluyor ! (:

denk gelir yazışırız sende bir şeyler olacak ama bir türlü o kaderin seninle olmadı..sanırım yolu şaşırdı..duy bizi ve süratle sahibine yönel..defacto konusundaki yazından sonra sende bir şeyler olacağını hissetmiştim..Bakalım ilerleyen aylarda inş. kutlama yapabiliriz.. (:

Tavsiyen için çok teşekkür ederim gerçekten yalnız Aşkın bir suçu yok..! Sıkıntıyı doğru yerlerde aramak lazım hayat güzel ... (:

devrimcan yorumlarını bazen okuyunca ailen seni çok iyi yetiştirmiş diyorum. daha fazla yazmayayım zira ilk izlenim olarak yağ çekiyor görünmek istemem. ama 1 seneyi geçti içinizde olalı. az çok birşeyler gördüm tanıdım. özellikle senden bu sözleri duymak güzel ;) :)
hayatta hep...

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #22 : 16 Kasım 2011, 23:53:08 »

hehehe çalışıyorum ya ben artık genede ara ara kampanyaya devam edicem tabi ölmedik heytttt :D daha çok şey kazanıcaz kankacan sen uğurlusun  :D

ben senin çalıştığını bilmiyordum. bunalımdasın sanıyordum iyi ya. inşaallah iyi bir iştir. özletme kendini :)
hayatta hep...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 16 Kasım 2011, 23:55:16 »
ben de kazanırmyım acaba kare beni de tebrik etsen öyle mesut olurum ki  :)

bak şimdi sözten abiiiiii ne diyim sana şimdi 8)
ama şunu itiraf edeyim mi. geçen sene ben bu forumda daha yeniyken siz her konuda yine çıkmadı diye yazıyordunuz ya. ben de diyordum ki ne bahtsız bedevi bu üye yazık ya, hakkaten bişey çıksa felan diyordum :D  hatta dedim yazık dalinde bir kaç oy vereyim bunu kazansın barim. hatta penguen konservesiyle ayağınızı yaralayınca merhametim tavan yapmıştı. ama sonra siz birden coştunuz, daha doğrusu ilk o zaman hep eşinize çıkmaya başladı. ama hala şaşıyorum kendime demek ki ilk izlenim yanlış olabiliyormuş :D siz gördüğüm en şanslı ailesiniz. her yarışma sonucunda bir sözten görmezsem şaşırıyorum şimdi :D eğer gerçekten dua istiyorsanız benden,ben size geçen sene bu vakitlerde felan çok dua ettim, sessizce destek verdim, yine yaparım 8) :D
çok teşekkürler kare,güzel bir analiz  :D vay be eski günlerim unutulmamış ama eskileri anlatmasaydın ustalık filan kalmadı şimdi  :D :D ayrıca kısa cevaplar daha etkili olur bugün veya yarın fazlada yormayalım sizi  :D
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2011, 00:00:40 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #24 : 16 Kasım 2011, 23:56:21 »

hehehe çalışıyorum ya ben artık genede ara ara kampanyaya devam edicem tabi ölmedik heytttt :D daha çok şey kazanıcaz kankacan sen uğurlusun  :D

ben senin çalıştığını bilmiyordum. bunalımdasın sanıyordum iyi ya. inşaallah iyi bir iştir. özletme kendini :)

yok bunalım değilde kendimi dışarılara attım gezmeye verdim biraz :D şimdide işe başladım 2 gündür çalışıyorum yeniyim daha :)

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #25 : 17 Kasım 2011, 00:01:16 »
Hayırlısı olsun esra =)

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #26 : 17 Kasım 2011, 00:03:55 »
Hayırlısı olsun esra =)

Sağol yawrum internetten çok uzak olmicam zaten bu arada çalıştığım yerede bi kampanya yaptırma ihtimalim var nasıl düşünüyorum forumumuzu ahh ah  :D

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #27 : 17 Kasım 2011, 00:20:18 »
çok teşekkürler kare,güzel bir analiz  :D vay be eski günlerim unutulmamış ama eskileri anlatmasaydın ustalık filan kalmadı şimdi  :D :D ayrıca kısa cevaplar daha etkili olur bugün veya yarın fazlada yormayalım sizi  :D
eğer ben birgün kısa cevap yazmayı öğrenirsem siz de bana bugünlerimi hatırlatırnız ödemiş oluruz :D
hayatta hep...

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 17 Kasım 2011, 01:11:47 »
kare gözünü seveyim birde bana acı merhamet et banada çıksın bişeyler şans filan kalmadı artık bende ;) :D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #29 : 17 Kasım 2011, 13:57:39 »
kare gözünü seveyim birde bana acı merhamet et banada çıksın bişeyler şans filan kalmadı artık bende ;) :D

aşk olsun aşk ne demek, şansına haksızlık ediyorsun bence  :D ;)
hayatta hep...