0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne olduğu belli arkadaşım..birileri çok güzel senin üzerinden oyun oynuyor sana..şikayet edilmişsin , çok belli ! üzüldüm bu emeğine..Sana tavsiyem akrabanın hesabından internet kafede oyna yoksa bu gidişat senin için iyi olmayacak... !Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiyecek bir laf bulamıyorum.şaka gibi
diyecek bir laf bulamıyorum.şaka gibi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne olduğu belli arkadaşım..birileri çok güzel senin üzerinden oyun oynuyor sana..şikayet edilmişsin , çok belli ! üzüldüm bu emeğine..Sana tavsiyem akrabanın hesabından internet kafede oyna yoksa bu gidişat senin için iyi olmayacak... !Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiyecek bir laf bulamıyorum.şaka gibioynamam zaten bundan sonra.onların olsun verecekleri hediye.
göze batmışsınız....
bu kadar emek vermişsiniz neden pes edeceksiniz ki ben sizin yerinizde olsam sonuna kadar uğraşırdım firma utansın bence siz neden güceniyorsunuz ki?tavşan hikayesi olacakmesele hediye meselesi de değil insan o kadar çaba gösterip kazanamayınca üzülüyor