Gönderen Konu: Vestel F18 Jetwash  (Okunma sayısı 9753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hazong

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Vestel F18 Jetwash
« Yanıtla #30 : 21 Kasım 2011, 18:37:50 »
bu puanlar neye göre hesaplanmış anlayamaıyorum yaw.

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
« Yanıtla #31 : 21 Kasım 2011, 18:53:35 »
Acayip kazık bi yarışma bir daha bi gireyim dedim sorulara bak :D

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #32 : 21 Kasım 2011, 19:13:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar ben altınışık soyisimli kişiyim.hem burada hemde facebook sayfasında yazılan yorumları okuyunca üzülüyorum.size yemin ederim hiç bir hile yapmıyorum.sadece bu tarz yarışmalarda bilgi yarışması ve hıza dayalı yarışmalarda biraz iyiyim o kadar.aynı şekilde devam eden sınırsız gezi yarışmasında da ismimi görebilirsiniz.canlı paranın premium oyununda en tepelerdeyim.zamanında superonline ve ttnet bilgi yarışmalarında ödüller kazandığım oldu.nutymax vardı bir ara.orda da aşağı yukarı hergün dereceye giriyordum.geçen hafta vw antalya piyano festivali yarışmasında aynı gün ilk iki sırayı ben aldım.twitter dan hızlı cevaplama yarışmalarında birçok ödül kazandım.yeniçarşım'dan geçen haftalarda yine hız isteyen bir yarışmada ipad kazandım.lütfen ben hileci bir insan değilim.hakkımı yemeyin.
peki sırrını bizimle paylaşırmısın  ;D
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 21 Kasım 2011, 19:18:20 »
bu listedde bir ben eksiğim  :P

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 21 Kasım 2011, 19:36:13 »
arkadaşlar ben altınışık soyisimli kişiyim.hem burada hemde facebook sayfasında yazılan yorumları okuyunca üzülüyorum.size yemin ederim hiç bir hile yapmıyorum.sadece bu tarz yarışmalarda bilgi yarışması ve hıza dayalı yarışmalarda biraz iyiyim o kadar.aynı şekilde devam eden sınırsız gezi yarışmasında da ismimi görebilirsiniz.canlı paranın premium oyununda en tepelerdeyim.zamanında superonline ve ttnet bilgi yarışmalarında ödüller kazandığım oldu.nutymax vardı bir ara.orda da aşağı yukarı hergün dereceye giriyordum.geçen hafta vw antalya piyano festivali yarışmasında aynı gün ilk iki sırayı ben aldım.twitter dan hızlı cevaplama yarışmalarında birçok ödül kazandım.yeniçarşım'dan geçen haftalarda yine hız isteyen bir yarışmada ipad kazandım.lütfen ben hileci bir insan değilim.hakkımı yemeyin.
peki sırrını bizimle paylaşırmısın  ;D

Evet nedir bunun sırrı? sahip olunan bilgisayar olabilir mi?

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 21 Kasım 2011, 19:42:57 »
1                      Nihat özen            5346.57
2   İsmet Altınışık   5338.27
3   Murat Kargı   5164.85
4   Esra Altınışık   5151.72
5   Ayhan Atik   5107.53
6   Mehmet Altınışık   5095.51
7   Hilal Akyollular   5093.74
8   Nahide Altınışık   5069.03
9   Nilüfer Altınışık   5024.71
10   Nergis Uçar   5010.95

BU DA sınırsız gezi skoru

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 21 Kasım 2011, 20:40:51 »
Blgisayar hızı hikaye bence çünkü bilgisayrımda internetimde gayet hızlı ancak böyle süreli yarışmalarda bu kişilerin yakaladığı skoru yakalayamıyorum çünkü mümkün değil. Bütün soruları doğru yapsanızda mouse unuz mükemmel olsa da sonuç hep aynı oldu bende bunun sırrı program diye düşünüyorum. Ama keşke tek isimle yapsaymış yapan kişi belki gerçekten hakeden birileride kazanma şansı yakalardı bu şekilde herkesin hakkını gaspetmeyi doğru bulmuyorum. Belki kendisi hilede yapmıyordur bilmiyorum ama aynı soyad olunca bu kadar fazla rahatsız edici.
Valla aynı soyadına sahip 4 kişi görünce çekiliş olmadığı sürece insan uyuz oluyor.
Çekilişli bir kampanyada bu olsa bu sefer de şirket hile yapıyor diye düşünürüm :)
Bu tür sözde bilgi yarışması kampanyası yapan firmalar çok az kişiye ulaştığını farkedemiyor herhalde.
Çekiliş ve bir kaç güne yayılan katılımlı kampanyalara katılım daha yüksek bence.
Çünkü bilgi falan hikaye düşünmede aramadan bu kadar hızlı davranabilen varsa burada işi ne bunlarla uğraşmasın harcamasın yeteneğini.

Çevrimdışı ebufaik

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 21 Kasım 2011, 20:44:17 »
Blgisayar hızı hikaye bence çünkü bilgisayrımda internetimde gayet hızlı ancak böyle süreli yarışmalarda bu kişilerin yakaladığı skoru yakalayamıyorum çünkü mümkün değil. Bütün soruları doğru yapsanızda mouse unuz mükemmel olsa da sonuç hep aynı oldu bende bunun sırrı program diye düşünüyorum. Ama keşke tek isimle yapsaymış yapan kişi belki gerçekten hakeden birileride kazanma şansı yakalardı bu şekilde herkesin hakkını gaspetmeyi doğru bulmuyorum. Belki kendisi hilede yapmıyordur bilmiyorum ama aynı soyad olunca bu kadar fazla rahatsız edici.
Valla aynı soyadına sahip 4 kişi görünce çekiliş olmadığı sürece insan uyuz oluyor.
Çekilişli bir kampanyada bu olsa bu sefer de şirket hile yapıyor diye düşünürüm :)
Bu tür sözde bilgi yarışması kampanyası yapan firmalar çok az kişiye ulaştığını farkedemiyor herhalde.
Çekiliş ve bir kaç güne yayılan katılımlı kampanyalara katılım daha yüksek bence.
Çünkü bilgi falan hikaye düşünmede aramadan bu kadar hızlı davranabilen varsa burada işi ne bunlarla uğraşmasın harcamasın yeteneğini.
bukadar soyadı aynı olan insanın arka arkaya denk gelmesi milyonda bir ihtimal amma denk gelmiş ama :o :o :o

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 21 Kasım 2011, 21:24:31 »
Şimdi arkadaslar öncelikle bilgisayarım ve internetim baya hızlı mouse'um oyuncu mouse'larindan çok hassas artı chrome kullanıyorum.
Ayrica bu bes adet altinisik hesapları bana esime anneme babama ve kardesime ait.hepside aktif kullanılan hesaplar.yani fake hesap falan değil.
arkadasin teki bir programdan bahsetmiş ben program kullanıyorum ama görüntü kaydetme programı.yarismaya başlıyorum hepsini yalan yanlış cevaplıyorum.sonra kaydettiğim görüntüyü acıyorum ve soruların cevaplarını iyice araştırıyorum.bunun için tuttuğum notları özellikle sınırsız gezideki notlarimi görseniz inanamazsınız.Kenya'nın herseyini ezberledim diyebilirim.
Ondan sonraki aşamada da acikogretimde uyguladığım taktığı uyguluyorum gordugunuz gibi yuzde yuz basarili tavsiye ederim.soyleki; soruyu olduğu gibi kağıda yazıyorum sonra da doğru cevabı yazıyorum.sadece bu benim için yeterli oluyor hafızama kazınıyor.fotografik bir hafızaya sahibim.acikogretimde bir dersin son 5 senesine ait tüm sorulari çıkartıp doğru cevapları yazıyorum arada birde hafizami tazelemek icin bakiyorum.sadece bu sekilde dersleri gectim bugüne kadar.30 soru toplam 4 ders 120 soru benim için yarım saat falan sürüyor sınavda.sorulari cevaplarken de bu yarışmada soruya bakmıyorum.şıklara bakıyorum.dogru şıkkı cevaplar arasından buluyorum.
Nasıl yaptığımdan şüphesi olan varsa inanmayan varsa ankaradayim.bulusalim internet Kafe'de yapayım aynı puanı.eger vesteldeki yetkililerde arzu ederse onların gözünün önünde de yapabilirim aynı puandan.hepinize selamlar. ;)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 21 Kasım 2011, 21:35:59 »
arkadaşın açıklama yapmasına gerek yoktu ama açıklama yapmış arkadaş hakkında önce bilgisayar hızı filan diyip te sonradan ama yapmamış olabilir demenin manası yok.   tebrik ediyorum kendisini.yapamayınca çamur at izi kalsın ne güzel Valla  :P   elestiriyi yapan arkadasım burası net ortamı ! istiyosan arkadaşa diyelim 3 hakkın var birinde cevaplarını bulmaya ugrasmıssın bunu da yapmasın dimi joker hakkını kullansın
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2011, 21:47:27 Gönderen: sozten »