Şimdi arkadaslar öncelikle bilgisayarım ve internetim baya hızlı mouse'um oyuncu mouse'larindan çok hassas artı chrome kullanıyorum.
Ayrica bu bes adet altinisik hesapları bana esime anneme babama ve kardesime ait.hepside aktif kullanılan hesaplar.yani fake hesap falan değil.
arkadasin teki bir programdan bahsetmiş ben program kullanıyorum ama görüntü kaydetme programı.yarismaya başlıyorum hepsini yalan yanlış cevaplıyorum.sonra kaydettiğim görüntüyü acıyorum ve soruların cevaplarını iyice araştırıyorum.bunun için tuttuğum notları özellikle sınırsız gezideki notlarimi görseniz inanamazsınız.Kenya'nın herseyini ezberledim diyebilirim.
Ondan sonraki aşamada da acikogretimde uyguladığım taktığı uyguluyorum gordugunuz gibi yuzde yuz basarili tavsiye ederim.soyleki; soruyu olduğu gibi kağıda yazıyorum sonra da doğru cevabı yazıyorum.sadece bu benim için yeterli oluyor hafızama kazınıyor.fotografik bir hafızaya sahibim.acikogretimde bir dersin son 5 senesine ait tüm sorulari çıkartıp doğru cevapları yazıyorum arada birde hafizami tazelemek icin bakiyorum.sadece bu sekilde dersleri gectim bugüne kadar.30 soru toplam 4 ders 120 soru benim için yarım saat falan sürüyor sınavda.sorulari cevaplarken de bu yarışmada soruya bakmıyorum.şıklara bakıyorum.dogru şıkkı cevaplar arasından buluyorum.
Nasıl yaptığımdan şüphesi olan varsa inanmayan varsa ankaradayim.bulusalim internet Kafe'de yapayım aynı puanı.eger vesteldeki yetkililerde arzu ederse onların gözünün önünde de yapabilirim aynı puandan.hepinize selamlar.