Hadi hayırlısı arkadaşlar.Katılmamıştım ama katılan arkadaşlar için iyi oldu..
ugrasan arkadaslara teşekkür ederiz benimde 1 katılımım var bakalım hayırlısı
çok sevindim hadi hayırlısı...
700 kişi içinde bir italya çıkacak ve de 100 tane arçelik ev aleti iyiymiş
çekilişe dahilmiyim emin değilim ben hala
yaptığımız baskılar işe yaramış nihayet
700 kişi içinde bir italya çıkacak ve de 100 tane arçelik ev aleti iyiymiş
maalesef arçelik ev aletleri için tekrar yapmıyorlarmış, sadece italya seyahati ve yemek kursu. O da nişantaşında, etilerde olur. Çıksa da ben Kartal'dan kalkıp da o kurs için oralara gitmem

Pastavilla
Merhaba Pastavilla Severler, ilk kampanya kazananlarımızı tekrar yayınlıyoruz. İlk çekiliişte Mutfak Robotu kazananların hediyeleri gönderilecek olup, kazananların tekrar çekilişe katılıp katılmayacağı Milli Piyango İdaresi kuralları çerçevesinde belirlenecektir. Milli Piyango tarafından konu ile ilgili resmi yazı bizlere ulaştığında sizlerle paylaşacağız. İlginiz için teşekkür ederiz. Sevgiler
Burda biz madur olduk niye çekiliş veya katılan herkese göndermeleri lazım Ülker Yunus Markette Ülker golf Royal dondurma kampanyasında böyle olay oldu 25 Kişi katılmıştı 24 Kişiye hediye veriyorlardı bizleri dahil etmemişlerdi Bizdede Fişlerimiz elizdeydi Ülkere Yunusa Deniz Ajans aradık email gönderdik Yunusun hadası annadılar Bize birer Netbook gönderecekler hatalarını anladılar Birde böle hata yapanları Reklamlar Kuruluna şikayet edecekmişiz Tüketici haklarına sordum halka reklam yaparak kandırıyorlar dergilerde afişlerde tanıtım yapan kurallara uymayan Reklam kuruluna şikayet edin
Mpi kapsami disinda cunku.YApma zorunluluklari yok.
ilk çekilişe katılıpta rondo kazanmam büyük şans oldu o zaman.
Pastavilladan en son açıklama: Merhaba Pastavilla Severler,
Sayfamızda daha önce de paylaştığımız içerikler doğrultusunda yapılan çekilişle ilgili olarak;
• Daha önce hediye kazanmış olanların hediyeleri Migros tarafından Pastavilla’ya teslim edilen adres bilgilerine gönderilmeye başlanmıştır. Sizler yine de adresinizi ulaştırmak isterseniz Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin mail adresine gönderebilirsiniz.
... •
Yapılan çekiliş tüm hediye grupları için tekrar gerçekleştirilecektir; bunun için Milli Piyango İdaresi’nden haber beklenmektedir. Kesinleştiğinde sizlerle paylaşılacaktır.
• Migros’tan yeni gelen liste doğrultusunda çekiliş tekrarlandığında sonuçları sayfamızdan anında açıklanacaktır.
Pastavilla kimsenin haksızlığa uğramaması için elinden geleni yapmaktadır. Anlayışınızı rica ediyoruz.