0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Arkadaşlar İtalya'dan bir şey isteyen varmı bende geliyim senleeee
Arkadaşlar İtalya'dan bir şey isteyen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Arkadaşlar İtalya'dan bir şey isteyen varmı makarna istiyorum ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Arkadaşlar İtalya'dan bir şey isteyen varmı makarna istiyorum ben Tamamdır.İstediğin makarna olsun
forumda çalışan arkadaşlardan Allah bin razı olsun. Geç olsa da Carrefour P&G'de yemek takımlarını alabiliyorum. Onda da sıkıntı yaşatmışlardı. Benim katılımım çok olduğu için baya yokuş yaptılar ama işin peşini bırakmadım, oradan sonuç alıyorum. Migros Ülker, Migros Aycan'da da sıkıntılar yaşadık, Aycan'da sonuç alamadık ama Ülker'de kazanamasak da çekilişe katılabildik. Şimdi hem Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin hem de Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ye maillleri attım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumda çalışan arkadaşlardan Allah bin razı olsun. Geç olsa da Carrefour P&G'de yemek takımlarını alabiliyorum. Onda da sıkıntı yaşatmışlardı. Benim katılımım çok olduğu için baya yokuş yaptılar ama işin peşini bırakmadım, oradan sonuç alıyorum. Migros Ülker, Migros Aycan'da da sıkıntılar yaşadık, Aycan'da sonuç alamadık ama Ülker'de kazanamasak da çekilişe katılabildik. Şimdi hem Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin hem de Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ye maillleri attım. herkese selam hayırlı bayramlar.. bayram nedeniyle yurtdışındaydım nler olmuş burda:) bu bahsettiğiniz maillere mail mi atmak lazım ben de katılmıştım diye yoksa herşey kendi kendine hallolur mu??(zannetmiyorum ya)
dün ben ve eşimi aradılar mail atmıştık money numarasını teyit ettiler tekrar arayıp durumdan sizi haberdar edeceğiz dediler