Gönderen Konu: Migros Pastavilla Sonucları  (Okunma sayısı 19172 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Migros Pastavilla Sonucları
« Yanıtla #70 : 03 Kasım 2011, 15:03:50 »
Ben , migros'un çekilişli kampanyalarına yıllardan berri katılırım, kartım kayıtlı , üstelik kayıtlı olduğunu bir kaç teyit ettirdim, bana hiç bir şey çıkmaz şans deyip geçerdim fakat PASTAVİLLA kampanyasına  da katıldım, toplam katılım 114 kişi olmasına ragmen ki hediye sayısı daha fazlaydı listede yine ismim yok, nasıl oluyor bu iş bir aydınlatırsanız sevinirim, Milli Piyango idaresine elimdeki fişle itiraz edeceğim, haa bir de ülker kek kampanyasına da katılmıştım orda da çekilişe dahil olup olmadığımı öğrenmek istiyorum, size tavsiyem şu çekiliş kampanyalarını ya kuponlu yapıp kutuya atılmasını sağlayın ya da alışveriş sonrası fişimizde çekilişe katıldığımıza dair bilgi mesajı çıksın bu dediğim sistemi yerel marketler bile yapabiliyorken Migros gibi kurumsalaşmış bir firmanın bu sisteme geçememesi çok üzücü, bunca yıl çekilişlere katılmışız diye kendimizi avutmuşuz çok yazık oldu bize ve size..

BUNU YOLLADIM İLETİŞİMDEN ben de aynı durumdayım

Çevrimdışı hitex

• Usta Kampanyacı
    • Gezginnerede
« Yanıtla #71 : 03 Kasım 2011, 15:08:29 »
YEMEK KURSU ASİL TALİHLİLERİ

1.   İRFAN BAYHAN/TEKİRDAĞ

2.   ALİ SEVEN/İSTANBUL

3.   ZEHRA ORAL/İSTANBUL

4.   UTAY EREM METİN/ANKARA

5.   ÖZLEM CAN/İSTANBUL

6.   KEMAL DOKUZLU/KIRKLARELİ

7.   ŞEBNEM ÖZCAN/İSTANBUL

8.   CANDAN UTKU/İSTANBUL

9.   SUZAN YILMAZ/İSTANBUL

10. ERTUĞRUL OĞUZ ERMAN/İSTANBUL

YEMEK KURSU YEDEK TALİHLİLERİ

1.   GÜZİDE ALKANER/ESKİŞEHİR

2.   İDİL KAYA/İSTANBUL

3.   NALAN ÖZBAY/İSTANBUL

4.   NİMET ŞEBNEM SASMAZ/İSTANBUL

5.   MEHMET SAMET GÜMÜŞ/KÜTAHYA

6.   EVREN İLGAR/ESKİŞEHİR

7.   AYHAN ÖZDEMİR/İSTANBUL

8.   YALÇIN BALIKÇI/İSTANBUL

9.   METİN BANGİR/İSTANBUL

10. VİLDAN YILMAZ/İSTANBUL

Söz konusu kampanya MİLLİ PİYANGO İDARESİ’nin 12.09.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99-2423-8203 sayılı izniyle düzenlenmiştir. 31.10.2011 tarihinde yapılan çekilişe 114 katılım gerçekleşmiştir.  İkramiye kazanan asil talihlilerin ikramiyesini almak için 18.11.2011 tarihine kadar; yedek talihlilerin 03.12.2011 tarihine kadar (0212) 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'na veya 0212 212 98 45 nolu faksa veya U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.  , Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 Kat:8 D:40 Mecidiyeköy/İstanbul adresine kimlikleri ile başvurmaları gerekmektedir.  Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Talihlilerin hepsine taahhütlü posta kanalıyla bildirim yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden TAT Konserve Sanayi A.Ş. sorumlu değildir. Seyahat 29 Ocak-04 Şubat 2012 tarihleri arasında, yemek kursu 20.12.2011 tarihinde gerçekleşecektir. ÖTV ve KDV hariç olmak üzere; Veraset ve İntikal Vergisi ile diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar ikramiye kazanan talihlilere aittir. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. MPİ izin kapsamı dışında Arçelik K-1630 model doğrayıcı kazananların listesi tr.facebook.com/pastavilla web adresindedir. Kampanya ile ilgili sorularınız için (0212) 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'na başvurabilirsiniz.
Gezginnerede Güncel kültür sanat haberleri ücretsiz etkinlikleri yeni mekanları sizin icin paylasır. Sanattan hayattan haberiniz olsun.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 03 Kasım 2011, 15:10:58 »
Migros yakayı fena ele verdi vallahi böyle olması bir yandan iyi oldu, bundan sonra fişte katılım bilgisi çıkmassa hiç bir çekilşine girmem, kafam rahat eder en azından

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 03 Kasım 2011, 15:31:01 »
mağaza kartıyla çekilişe katılım zahmetli ve katılımı gereksizce arttıran bir durum...x biri bu sistemde
hiç aklında yokken ve hiç uğraşmadan kazanabiliyor,ama kipadaki gibi şifre kartıyla katılım hem güvenilir
hem de sadece mevzuyu bilip takip edenlerin hakettiği bir durum,şifreli kart sisteminde herşey çok daha
olumlu zahmetsiz ve pratik... bunu migros şimdiye kadar hiç uygulamadı.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2011, 15:33:01 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #74 : 03 Kasım 2011, 15:44:30 »
Yunus Markette böyle olay oldu Ülker Golf Royal dondurma kampanayasında 25 Kişi katılım yapmış toplam 24 hediye verildi birde yedek  Benim elimde fiş var Meil çektim Telefon ettim siz kurada çıkmamışınız dedi Deniz ajans aradım Yunus market 25 kişinin ismini verdi dediler  daha sonra deniz ajans tekrar aradım onlar Fiş fotokopisini ve kart numarasını bize Faks layı dediler Sağ olsunlar ilgilendiler ve sizlere bir adet Notbook göndereceğiz Ülker adınada özür diliyoruz dediler

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 03 Kasım 2011, 15:52:28 »
bunun için napalım arkadaşlar ben akşam migrosa gidecektim oradan sorayım kartım kampanyalara kayıtlımı diye
fişin faksını nereye çekelim?

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 03 Kasım 2011, 15:56:17 »
bunun için napalım arkadaşlar ben akşam migrosa gidecektim oradan sorayım kartım kampanyalara kayıtlımı diye
fişin faksını nereye çekelim?
Arkadaşım bir yazı hazırla istersen ben yazdım m.p.i 'ye .Fişlerinin fotokopisi ile birlikte 0312 417 76 97 hülya hn dikkatine fakslayabilrisin.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 03 Kasım 2011, 16:11:07 »
az önce u2 den müdür aradı.net konuşmayın diye.bende güvenmiyorum ilk defa olmadı geçen yıl aycan kampanyasında da olmuştu dedim.Migrosla görüşüyorlarmış.Kesinlikle iptal olacak bu çekiliş.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 03 Kasım 2011, 16:15:14 »
İnşallah
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 03 Kasım 2011, 16:25:13 »
     HÜSEYİN DANK/ İSTANBUL
     ÖZLEM CAN /İSTANBUL
     NIMET SEBNEM SASMAZ/ İSTANBUL
     TAHİR GÖKHAN ÇAKMAK/ İSTANBUL
     AYŞE BANU GÜLEÇ/ İSTANBUL
     EMRAH BAL/ADANA
     BÜNYAMIN YAVUZ/ BALIKESİR
     JALE KAYIHAN /İSTANBUL
     YILMAZ KABARIK /İSTANBUL
     EBRU CANİK/ İSTANBUL
     ZEHRA ORAL/ İSTANBUL
     RIDVAN GÜNER /İSTANBUL
     ÖZGÜR PEKŞEN / ANKARA
     NALAN ÖZBAY /İSTANBUL
     NUSRET MERİH EREK/ İSTANBUL
     AYŞE BAYRAK /KOCAELİ
     EVREN İLGAR/ ESKİŞEHİR
     AYHAN ÖZDEMİR /İSTANBUL
     İDİL KAYA/ İSTANBUL
     UFUK KARTAL/ AFYON
     SELİM KALAORA /İSTANBUL
     MEHMET SAMET GÜMÜŞ /KÜTAHYA
     SEVİNÇ ÇİLİNGİR/ İSTANBUL
     ALİ SEVEN /İSTANBUL
     ŞEBNEM ÖZCAN/ İSTANBUL
     HACI MEMET KALENDER /İSTANBUL
     DOĞAN ÇELİK /İSTANBUL
     UTAY EREM METİN /ANKARA
     ÜMİT LEKESİZ /AYDIN
     HASAN SALMAN /İSTANBUL
     METİN BANGİR/ İSTANBUL
     ALP GÜNES /ANKARA
     BÜLENT DEMİRTÜRK /ANKARA
     MURAT EMANET/ İSTANBUL
     KEMAL KILIKÇIER /BURSA
     LATİFE DENİZ/ ANTALYA
     YALÇIN BALIKÇI/ İSTANBUL
     MURAT AY/ İSTANBUL
     CANDAN UTKU /İSTANBUL
     ARZU KARA/ İSTANBUL
     VİLDAN YILMAZ /İSTANBUL
     FIKRET AYDIN/ ESKİŞEHİR
     MEHMETHAN ÖZER/ İSTANBUL
     İRFAN BAYHAN /TEKİRDAĞ
     SUZAN YILMAZ /İSTANBUL
     GÜZİDE ALKANER/ ESKİŞEHİR
     SELÇUK KARADAĞ /ANKARA
     HALİL AYAR /KONYA
     ERTUĞRUL OĞUZ ERMAN /İSTANBUL
     GÜLENYA ÖZDEN /ADANA
     ENGİN AYHAN KAYALI /İSTANBUL
     KEMAL DOKUZLU /KIRKLARELİ
     ERTUĞRUL OĞUZ ERMAN/ İSTANBUL

Söz konusu kampanya MPİ’nin 12.09.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99-2423-8203 sayılı yazısı ile izin kapsamı dışında düzenlenmiştir. İkramiyeler talihlilerin kayıtlı adreslerine kargo ile gönderilecektir. İkramiyeleri kendilerine ulaşmayan talihlilerin 03.12.2011 tarihine kadar (0212) 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'na veya 0212 212 98 45 nolu faksa başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar başvuruda bulunmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. ÖTV ve KDV hariç olmak üzere; Veraset ve İntikal Vergisi ile diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar ikramiye kazanan talihlilere aittir. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Kampanya ile ilgili sorularınız için (0212) 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'na başvurabilirsiniz.

bunlar ne sonucu ?