Gönderen Konu: Migros Pastavilla Sonucları  (Okunma sayısı 19216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
Ynt: Migros Pastavilla Sonucları
« Yanıtla #50 : 03 Kasım 2011, 11:36:07 »
Pastavilla’sini alan Italya’ya gidiyor!

2 Pastavilla makarna ve1 Pastavilla sos alin, hediyeleri kazanma sansi yakalayin!

Kampanya bilgileri için:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kampanya 15 Eylül-15 Ekim 2011 tarihleri arasinda Migros’tan Money Club Kart veya Money Visa ile yapilan alisverislerde geçerlidir.

Bu kampanya TAT Konserve Sanayi A.S. tarafindan Milli Piyango Idaresi’nin 12.09.2011 tarihli ve B.07.1.MPI.0.13.00.02-401.02.99/3798-8735 sayili izni ile 15.09.2011(saat:10.00)-15.10.2011(saat:22.00) tarihleri arasinda düzenlenmistir. Kampanya tarihleri arasinda Türkiye genelindeki tüm Migros Magazalarindan Pastavilla Markali 2 adet makarna ve 1 adet sos (Her iki adet makarna ve 1 adet sos ürünü alimi için 1(bir) çekilis hakki) birlikte satin alan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi tüketiciler 1(bir) çekilis hakki kazanacaklardir.

Üyelik bilgileri eksik veya kayitli olmayan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahipleri çekilise katilamayacaktir. Çekiliste 1 kisi Italya Seyahati (29.01.2012-04.02.2012 tarihleri arasinda 7 gece 8 gün, çift kisilik, 4* otelde oda kahvalti konaklama, Istanbul/Venedik-Roma/Istanbul Ekonomi Sinifi Uçak Bileti, Havaalani/ Otel/Sehir Transferleri, Sehir turlari dahildir. Seyahat Istanbul’da baslar ve biter.

Istanbul’a kadar olan ulasim, vize ve pasaport masraflari ve belirtilmeyen harcamalar talihliye aittir. Seyahat süresince talihlilerin ve yaninda getirdikleri kisilerin basina gelebilecek herhangi bir olaydan ve ilgili konsoloslugun vize vermemesinden TAT Konserve Sanayi A.S. sorumlu tutulamaz.), 10 kisi Mutfak Sanatlari Akademisi yemek kursu (20.12.2011 tarihinde 3 saatlik yemek kursu. Kurs Istanbul Mutfak Sanatlari Akademisinde gerçeklesecektir. Istanbul disi katilimcilarin Istanbul’a ulasimlari ve Istanbul içi ulasimlari kendilerine aittir.) ikramiyesi kazanacaktir. Ikramiye özellikleri belirtilen içeriktedir.

Ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklilik gösterebilir. Çekilis 31.10.2011 tarihinde saat 11.00’de U2 Tanitim ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Sirketi Gülbahar M. Cemal Sururi Sokak Halim Meriç Is Merkezi No: 25 Daire: 40 Mecidiyeköy - Istanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katilimina açik olarak gerçeklestirilecektir. Kazanan talihliler 03.11.2011 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskisinda duyurulacaktir. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapilacaktir.

Postada meydana gelen gecikmelerden TAT Konserve Sanayi A.S. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler 18.11.2011 tarihine kadar, yedek talihliler 03.12.2011 tarihine kadar kimligi ile U2 Tanitim ve Promosyon Hizmetleri’ne basvurmalari halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardir. Bu tarihlere kadar kimligi ile basvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Ikramiye tesliminde alisveris belgesi ve ürün ibrazi zorunludur. Bu kampanyaya TAT Konserve Sanayi A.S., Migros Ticaret A.S., U2 Tanitim ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd. Sti. çalisanlari ve akrabalari ile 18 yasindan küçükler katilamaz, katilmis olsalar dahi kazanmalari halinde ikramiyeleri verilmez. Seyahat ikramiyesini talihliden baskasi kullanamaz.

Bir kisi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanilan hak devredilemez, nakit karsiligi talep edilemez. Ayrica Milli Piyango Idaresi kapsami disinda kampanya sonunda yapilacak çekilis ile 100 kisi Arçelik K-1630 model dograyici ikramiyesi kazanacaktir. KDV ve ÖTV disinda ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrintili bilgiyi 0212 212 40 30 numarali U2 Kampanya Danisma Hatti’ndan ögrenebilirsiniz. Bu çekilise katilan herkes, yukaridaki sartlari kabul etmis sayilir.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #51 : 03 Kasım 2011, 11:39:07 »
Dograyıcının fiatı

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 03 Kasım 2011, 12:01:28 »
3 katılım yaptım 22 tane açıklanan ve 50 de açıklanmayan (yedek sayısı da 25 olsa 75 yapar) 114 katılım içinde toplamda 97 kişiye verilen bir çekilişte olmamasının imkanı yok gibi saçma ve yanlış olmuş bir kampanya  :(

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 03 Kasım 2011, 13:08:11 »
2 katılım da ben de vardı, şuan mesai saatleri dışındaymış 13:30 da arıyacam tekrar.
114 katılım ve 100 kişilik liste dolmadı ama adımız hala yok.
Herkes kurallara uygun katılım yaptıgına göre nasıl oluyo bu iş?
Migros bu sefer yakayı ele verdi...
Geçmiş olsun, edebildiğimiz her yere şikayet edelim...

Bu arada küçük ev aletleri için sayı 100 olmalı, 50 nerden çıktı?

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 03 Kasım 2011, 13:12:02 »
Arkadaşlar malesef migrosun çekilişlerine giremiyoruz bile. senelerden beri bir şey çıkmaması boşuna değilmiş. girmiyoruzki çıksın. bundan sonra migrosun yanından bile geçmem. :-X

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 03 Kasım 2011, 13:15:38 »
2 katılım da ben de vardı, şuan mesai saatleri dışındaymış 13:30 da arıyacam tekrar.
114 katılım ve 100 kişilik liste dolmadı ama adımız hala yok.
Herkes kurallara uygun katılım yaptıgına göre nasıl oluyo bu iş?
Migros bu sefer yakayı ele verdi...
Geçmiş olsun, edebildiğimiz her yere şikayet edelim...

Bu arada küçük ev aletleri için sayı 100 olmalı, 50 nerden çıktı?

U2 yi aradım 54 kişiye beko marka doğrayıcı çıkmış.Pastavilla ile görüşmeye çalıştım ama beni migros'a yönlendiriyorlar.Yazık vallaha yazık yanii.Bu ülkede migros gibi bir deve güvenilmeyecekte kime güvenilecek.Migros benim telefonumu aldı bakalım ne diyecekler  ???
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 03 Kasım 2011, 13:25:37 »
Şu an migros müşteri hizmetlerinden aradılar.Parpuluyorum onları :) Yahuu beni u2 ya yönlendiriyor.Top gibi ordan oraya bune yaa.Katılım yapanların listesini yayınlayın aksi halde milli piyango idaresine başvurup çekilişi iptal ettiricez dedimm.

100 tane beko doğrayıcı vericez dediniz 54 tane vermişsiniz dedin.Saf dışımı bırakıldık nedir allah alahhhhhh
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 03 Kasım 2011, 13:36:49 »
U2 nin verdiği cevap, mükerrer katılımlar eleniyor,bir kişi birden fazla hedye alamıyor... ya ne alakası var... Bi de demez mi "siz katıldığınıza emin misiniz?" tmm hanımefendi, teşekkür ederim dedim.tövbe tövbe, bu ne ya...
adımı aldı, migrosu arayın dedi...

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 03 Kasım 2011, 13:53:30 »
katılım çok olur diye katılmamıştım bende pes yani bu ne yaa şaka mı  ???

Çevrimdışı macehh5

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 03 Kasım 2011, 14:01:23 »
ben de sos bulamamıştım migrosta dolayısıyla katılamadım.kazanan arkadaşlara tebrikler.katılıp da listede olmayan arkadaşlar hakkınızı arayın
artık benim d emigrosa pek güvenim kalmadı