verilmiş sadakanız varmış bir anlık herşey iştee
canım cok gecmıs olsun Allah korumus bende kızım kucukken basıma gelmıstı elım ayagıma dolastı kaynanam cıkartmıstı agzındakını cok gecmıs olsun
çok geçmiş olsun cnm çoğu anne yaşamıştır bu korkuyu annelere büyük iş düşüyor böyle durumlarda sakinliğini korumak çok zor
öyle konular da ben sakinim eşim çok panik yapıyor.Her evde sakin ve çabuk düşünen biri lazım tekrar geçmiş olsun esmanur
geçmiş olsun Allah korumuş oğlunuzu
Ben bunun için ameliyatda oldum boğazda üst tavan daki dili ters dikdiler vede dil altı etini biraz aldılar Rahat nefes almam için Uyku merkesinde 1 gece yattım orda çıkan sonuç ta 1 geceden 29 defa nefesim duruyor bu her keste oluyor kimin fazla kimin az oluyor Uykuda resmen ölüyorsun geçicide tam 50 yakın kablo balayıp ve kamera gözetiminde uyuyorsun Bende baharatlarda çok oluyordu nefes alamıyordum veriyorum alamıyorum su veriyorlardı eşim su gitmiyor geri geliyordu
Canım çok çok geçmiş olsun iyi ki bilinçliymişssiniz rabbim uzun sağlıklı ömürler versin size bağışlasın
gecms olsun hıc kımse boyle bısey yasamaz umarım.
Geçmiş olsun. Hepimizin başına gelebilir. O an doğru olanı uygulayabilmeniz gerçekten harika. Bana da cesaret verdiniz.