Dün bütün gün üzerimde anlamsız bir sıkıntı vardı ve durmadan dua etmek istedim.....
ve aklımda hep oğlum vardı hatta durup durup içimden ağlamak geliyor,gözlerim nemleniyordu...
Akşam yemeğini yerken oğlum birden çırpınmaya başladı.boğazını işaret edip durdu eşim birden panikleyip sırtına vurdu ve su vermeye çalıştı ama kuzum hala çabalıyor......yerimden kalkıp sırtına vurdum ve nasıl yapıldığını ilk yardım dersinden hatırladığım hareketi yaptım iki elimle arkadan kavrayıp gögüs kafesinin altındaki boşluğa bir kaç defa bastırdım....ve ağzından içli köfte fırladı...kalbi ellerimin arasında kuş gibi çırpıyordu
ağzına aldığı lokma o kadar sert değildi ama nasıl oldu bilmiyorum.
ağzındaki lokma yere düştüğünde oooh diyip nefes aldı ve bana öyle br sarıldı ki aklıma geldikçe hala içim sızlıyor.
Allahım onu bize bağışladı....
cokkk gecmiş olsun bilirim bu duyguyu bu aralar bende cok kızım icin hastanelerdeyim tekrar gecmiş olsun evlatlarımızın acısın rabbim göstermesin bize
çok geçmiş olsun yavrularımız Allah'a emanet şüphesiz ondan daha iyi koruyucu ve esirgeyici yoktur Rabbim evlatlarımızın acılarını göstermesin bazen ufak sıkıntılar bizi dua 'ya yöneltir. Tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.benim içim bi tuhaf oldu anlattıklarınızı okuyunca.sizin durumunuzu düşünemiyorum o andaki.verilmiş sadakanız varmış ablacım.Allah yavrularımızı korusun.diğer en önemli konuda herkes azda olsa ilk yardım hususunda kendini eğitmeli.ya o an hiç bişey bilmiyor olsaydınız Allah esirgesin..ne güzel öğrenmişsiniz zamanında.
nevin abla senin yavrunada büyük geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inş.
çok geçmiş olsun cnm

aman dikkat .. benim kızımda bi kez aynı şey çok korktuk her sofraya oturuşumda hala aklıma gelir

geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun. senin yaşadığın duyguları bende yaşadım. allah bir daha o günleri yaşatmasın . bütün evlatlarımızı korusun...
kuzummmmmmmmmm geçmiş olsun .rabbim kuzularımızı bize bağışlasınin.ş
geçmiş olsun allah göstermesin bir daha
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu sorun bende de vardı Allaha şükür düzeldim şimdi Bu astım alerji hastası Telefonun varsa bana özel yaz ben seni arayım Çünkü ben bilirim bunun acısını resmen ölüyorsun Allah kimseye göstermesin