Gönderen Konu: Sizce Nasıl Alınmaya Değermi?  (Okunma sayısı 14042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
Ynt: Sizce Nasıl Alınmaya Değermi?
« Yanıtla #20 : 29 Ekim 2011, 17:38:20 »
bu zamanda imitasyonu yapılan bütün markaların orjinalini bile alsan üzerinde çakmasını almışsın gibi bir etki olur. şimdi sen bu ayakkabıyı 250tl verip orjinalini alsan bile vay vay bizim armağan da 99tl verip adanadan dexter almış derler. iyisi mi paran cebinde kalsın, al gitsin yerli dexterı :D  burda önemli olan 99tl vermeye değip değmemesi   o dediğin yerden alan biri çıkar da seni aydınlatır umarım ;)
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 29 Ekim 2011, 17:40:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu zamanda imitasyonu yapılan bütün markaların orjinalini bile alsan üzerinde çakmasını almışsın gibi bir etki olur. şimdi sen bu ayakkabıyı 250tl verip orjinalini alsan bile vay vay bizim armağan da 99tl verip adanadan dexter almış derler. iyisi mi paran cebinde kalsın, al gitsin yerli dexterı :D  burda önemli olan 99tl vermeye değip değmemesi   o dediğin yerden alan biri çıkar da seni aydınlatır umarım ;)
ya zaten bu 99 tl olanda orjinal  dexterın üretildiği yerden geliyor ithal

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #22 : 29 Ekim 2011, 17:48:56 »
bu zamanda imitasyonu yapılan bütün markaların orjinalini bile alsan üzerinde çakmasını almışsın gibi bir etki olur. şimdi sen bu ayakkabıyı 250tl verip orjinalini alsan bile vay vay bizim armağan da 99tl verip adanadan dexter almış derler. iyisi mi paran cebinde kalsın, al gitsin yerli dexterı :D  burda önemli olan 99tl vermeye değip değmemesi   o dediğin yerden alan biri çıkar da seni aydınlatır umarım ;)
ya zaten bu 99 tl olanda orjinal  dexterın üretildiği yerden geliyor ithal

genellikle öyle olur zaten. ülkemizde üretirler bize yine fahiş fiyata satarlar. aklıma avrupa yakasındaki deri ceket konusu geldi. o hesp işte :D
hayatta hep...

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 29 Ekim 2011, 17:49:53 »
ben aldım orjinalini acayip şık bir ayakabı tavsiye ederim  :D hıı bu arada bilenle bilmeyen orjinaliyle sahtesini çok rahat ayırıyor haberin olsun

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 29 Ekim 2011, 17:57:51 »
beyazıt kapalı çarşı diyorum herşeyin birebir kopyasını yapıyorlar ben onitsuka tiger almıştım ve gitti gidiyorda satan kız arkadaşlar da vardı resim çekiyorlardı kaça satıyorsun dedim  89 tl dedi kaça alıyorsun dedim 25 tl kutulusu dedi adidas rom birebir kopya yapıyorlar 35 tl ye satıyorlar made in endonesia çakması bile vurmuşlar yani bence istanbulun en çakma iyi yapan yeri beyazıt kapalıçarşı bitti :)

gitti gidiyorun %70 i beyazıt çakma ürünler... alt baskı içindeki adidas baskısı etiketler yazı hepsini aynı yapıyorlar
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2011, 17:59:26 Gönderen: Marlboro »

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #25 : 29 Ekim 2011, 18:00:45 »
beyazıt kapalı çarşı diyorum herşeyin birebir kopyasını yapıyorlar ben onitsuka tiger almıştım ve gitti gidiyorda satan kız arkadaşlar da vardı resim çekiyorlardı kaça satıyorsun dedim  89 tl dedi kaça alıyorsun dedim 25 tl kutulusu dedi adidas rom birebir kopya yapıyorlar 35 tl ye satıyorlar made in endonesia çakması bile vurmuşlar yani bence istanbulun en çakma iyi yapan yeri beyazıt kapalıçarşı bitti :)

bizim burda da kadıköy caminin orayı demişlerdi. onlarda kendilerini nike nin puma nın felan sahibi sanıyorlar. bir kuruş bile inmiyorlar :D

hayatta hep...

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 29 Ekim 2011, 18:01:56 »
ben aldım orjinalini acayip şık bir ayakabı tavsiye ederim  :D hıı bu arada bilenle bilmeyen orjinaliyle sahtesini çok rahat ayırıyor haberin olsun
ohoo sende giyiyosan almam vazgeçtim :P

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 29 Ekim 2011, 18:02:28 »
biliyorum orayada gittim ben geçen gün yanaştı birtane arkadaş abim yurtdışından kaliteli parfüm getirdi kenzo gençler tanesini 50 tl den veririm dedi bende dedim beyazıttan geliyoruz biz tamam dedi 5 tanesini 20 tl den veriyim  ;D ;D

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #28 : 29 Ekim 2011, 18:11:59 »
biliyorum orayada gittim ben geçen gün yanaştı birtane arkadaş abim yurtdışından kaliteli parfüm getirdi kenzo gençler tanesini 50 tl den veririm dedi bende dedim beyazıttan geliyoruz biz tamam dedi 5 tanesini 20 tl den veriyim  ;D ;D

;D ;D

ayakkabı çanta neyse de parfüm alınır mı ya, kimbilir içinde neler vardır onun aman ha şakaya gelmez ::)
hayatta hep...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #29 : 29 Ekim 2011, 18:47:45 »
bence al gayet güzel ve şık duruyoo o paraya değer