0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
armağan al derim bende reklam gibi olmasın dockers giyiyiorum 2009 yılında 99 tl almıştım etiket mağzasından 2 yıldır giyiyorum botta almıştım ilk aldığım su geçirmişti değiştirdiler yenisini verdiler güzel yani ben etiketten alıyorum 1 yıl garantili herşeye karşı
alıcaksan madem 100 tl veriyorsan biraz daha biriktir orjinalini al derim ben armagan cunku istediğin zaman değiştirebilirsin ufak bir sorunda. Benim fikrim tabi =)
bence erkeğe yakışan en şık ayakkabılardan biri bu çk güzel bir tercih,bende olsam orjinaline 250 vermek yerine 100 tl civarı verip bu ayakkabıyı alırdım.al sen al al
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence erkeğe yakışan en şık ayakkabılardan biri bu çk güzel bir tercih,bende olsam orjinaline 250 vermek yerine 100 tl civarı verip bu ayakkabıyı alırdım.al sen al al adige amerikan pazarından alıp gönder bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence erkeğe yakışan en şık ayakkabılardan biri bu çk güzel bir tercih,bende olsam orjinaline 250 vermek yerine 100 tl civarı verip bu ayakkabıyı alırdım.al sen al al adige amerikan pazarından alıp gönder bana valla haa orda bi çakma yapıyolar ayırt edemessin
Tugbıs herkes ole dıyor yaw...Adanalı arkadasım ordan bır Vuıtton almıs herkes cok sasırmıstı...ayırtetmek ımkansız baskılı calısıyolarmıs