arkadaşlar sistemden kaynaklanan hata wardır yoksa 22.000 imkansızzz
Evet az önce sistemde hata olduğunu farkettim çünkü normal puan 8-10 bin arası alınıyor. inşallah hatayı düzeltirler mail adreside yok iletişimde kuramıyoruz
merhaba arkaaşlar,
bu axe ın oyun yarışması ne zaman son buluyor bilen var mı acaba???
6160da kaldımnasıl yapıyorsunuz ya ip ucu verin
benim oradaki ismim Reobig , aslında nasıl yaptıklarını tahmin edebiliyorum o puanları da neyse

ben hile yapmak istemiyorum , onlarda zaten silinecektir !
maşallah puanlar 25.0000 - 22.000 - 19.000 - 11.000 gidiyor
benim oradaki ismim Reobig , aslında nasıl yaptıklarını tahmin edebiliyorum o puanları da neyse
ben hile yapmak istemiyorum , onlarda zaten silinecektir !
maşallah puanlar 25.0000 - 22.000 - 19.000 - 11.000 gidiyor 
Aynı cevap üstüne defalarca basılır cevap kapanana kadar puanın kat kat artar ama gel görki yarışma sonunda puanı nasıl aldıklarına bkaıldığında Aynı isimden 15-20 tane görünce heralde iptal ederler değilmi

50 bine kadar gidir o puan sorun değil. Önemli olan hakkıyla kazanmak
axe site adminlerine büyük iş düşüyor bakalım ne kadar duyarlılar :S
axe site adminlerine büyük iş düşüyor bakalım ne kadar duyarlılar :S
Site adminlerini gören yok mail yok iletişim yok

yakında kendileride oyuna katılırlar.
4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@
herseyde neden hile ararsınız ? sen 4. sıraya bılegının hakkıyla gelmıssen 70milyponluk ulkede 2 kısıde sengıbı ugrasıp senı gecebılır...Buralarda artık hılecı mılecı kavramı abartılmaya baslandı ornegın superbravooda odul kazandım ılk 10a gırıp hılecı yazıklar olsun dıyenler oldu n....Superbravooda oyunun bıtmesıne 2 hafta kala oyunu bırakmıstım hıle var oyunda dıye ama sonrasında kampanya sonuclarında gezerken bı anda adımı gordum hıc beklemıyordum... hılecılerı sılmısler ve bende odul kazanmıstım ... Herseyde hıle aramamak lazım sonucta ...
ilk 5 gerçekten çok yüksek.umarım silerler.
4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@
herseyde neden hile ararsınız ? sen 4. sıraya bılegının hakkıyla gelmıssen 70milyponluk ulkede 2 kısıde sengıbı ugrasıp senı gecebılır...Buralarda artık hılecı mılecı kavramı abartılmaya baslandı ornegın superbravooda odul kazandım ılk 10a gırıp hılecı yazıklar olsun dıyenler oldu n....Superbravooda oyunun bıtmesıne 2 hafta kala oyunu bırakmıstım hıle var oyunda dıye ama sonrasında kampanya sonuclarında gezerken bı anda adımı gordum hıc beklemıyordum... hılecılerı sılmısler ve bende odul kazanmıstım ... Herseyde hıle aramamak lazım sonucta ...
arkadasim bilip bilmeden konusma !
max yapilabilecek puanin 9000 oldugu bir oyunda millet 20bin küsür puan yaparsa sence hileden baska ne olabilir ? :S