Gönderen Konu: Axe ile numaralar aksın  (Okunma sayısı 61940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: Axe ile numaralar aksın
« Yanıtla #70 : 23 Nisan 2009, 22:04:00 »
Hayırlı olsun arkadaşlar ilk 5 komple batakta :D

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 23 Nisan 2009, 22:07:42 »
kimse aptal değil, oyunu oynayan herkes max kaç yapılabileceğiniz az çok tahmin edebilir. uçuk rakamlar varsa hileden başka ne olabilir, kimse durduk yere kimseyi böyle birşeyle itham etmez merak etme logcu.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 23 Nisan 2009, 22:26:06 »
6875 yaptım :(

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 23 Nisan 2009, 22:32:10 »
50.yim :(

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #74 : 23 Nisan 2009, 23:01:37 »
Şöyle bir hesaplama yaptım:

Her kızın telefon numarasını aldığında 150 puan hanende.

1 Oyun: 3 Kız = 450 Puan
2 Oyun: 4 Kız = 600 Puan
3 Oyun: 5 Kız= 750 Puan
4 Oyun: 6 Kız = 900 Puan
5 Oyun: 7 Kız = 1050 Puan

Toplam : ---------------------------
                           3750 Puan (BU sadece her kızın telefon numarasını aldığında kazanacağınız puandır)

Süreden kazanma ise şöyle: 10 Saniye = 1000 puan demek ilk 10 saniye sayılıyor. Örnek: 8 saniyede bitirdiğinde oyunu 10 san. - 8 san. = 2 Saniye = 200 Puan da budur. Hadi bunuda geçtim her oyunu 1 saniyede bitirdiğinde 900 puan alırsın 900 x 5 = 4500 puanda bu şekil gelir ne oluyor

4500
3750
--------------
8250 Puan bu oyun süresince normal olarak kazana bileceğiniz maximum puandır. Oyunda ekstra başarıdan da (varsayım olarak kabul ediyorum) 1750 puan verse 10.000 puana denk gelmekte.

Eeee demekki 10 bin puanı geçecek kimse yok oyunda ama gelelim şu yönde.

Oyunda açık var kızın numarasını alırken cevabına devamlı tıklarsan +150 puan hanene işleniyor yani Örn: Sema nın sorusuna doğru cevap verdik 5 kere semaya tıkladık sema nın telefonu 5 kez telefon defterine işleniyor 150 x 5 = 750 puan demek oluyor.

O zaman şöyle hesaplarsak;

5 bölümde oplam 25 kız var 25 kız x 5 (her kızın cevabına tıklama sayımız) = 125 kez cevap tıklamış sayılıyoruz.

125 tıklama x 150 puan (her tıklama başı verilen puan) = 18750 sadece kızlardan gelen puan tekrardan her bölümü 1 er saniyede bitirdiğimiz var sayım yaparak

18750
4500
------------
23250 yaklaşık puanımız olur bu da demek oluryorki hiç bir zaman hile yapılmıyacak oyun yoktur.

Soranlar olursa neden sen peki hile yapmıyorsun, alnımın emeğimin hakkıyla aldığım puanımla sıramda dururum yeter bana gerisini yapanlar düşünsün.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 23 Nisan 2009, 23:47:20 »
en fazla 7.400 puan yapabildim daha fazla olmuyor.

Çevrimdışı logcupasa

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 24 Nisan 2009, 00:04:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@
herseyde neden hile ararsınız ? sen 4. sıraya bılegının hakkıyla gelmıssen 70milyponluk ulkede 2 kısıde sengıbı ugrasıp senı gecebılır...Buralarda artık hılecı mılecı kavramı abartılmaya baslandı ornegın superbravooda odul kazandım ılk 10a gırıp hılecı yazıklar olsun dıyenler oldu n....Superbravooda oyunun bıtmesıne 2 hafta kala oyunu bırakmıstım hıle var oyunda dıye  ama sonrasında kampanya sonuclarında gezerken bı anda adımı gordum hıc beklemıyordum... hılecılerı sılmısler ve bende odul kazanmıstım ... Herseyde hıle aramamak lazım sonucta ...

arkadasim bilip bilmeden konusma !
max  yapilabilecek puanin 9000 oldugu bir oyunda  millet  20bin küsür puan yaparsa  sence hileden baska ne olabilir ?   :S 

fazla tıklamadan oyunda acık bulunması 20000 puan yapanın sucumu ?? sen olsan yapmıyacaktın sankı guldurme

Ücretsiz 5000 Olay Total Efects 7 İçin acele edelim
Hergunkampanya 5000 Olay Bedava zincirine gireli

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #77 : 24 Nisan 2009, 01:06:19 »
4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@
herseyde neden hile ararsınız ? sen 4. sıraya bılegının hakkıyla gelmıssen 70milyponluk ulkede 2 kısıde sengıbı ugrasıp senı gecebılır...Buralarda artık hılecı mılecı kavramı abartılmaya baslandı ornegın superbravooda odul kazandım ılk 10a gırıp hılecı yazıklar olsun dıyenler oldu n....Superbravooda oyunun bıtmesıne 2 hafta kala oyunu bırakmıstım hıle var oyunda dıye  ama sonrasında kampanya sonuclarında gezerken bı anda adımı gordum hıc beklemıyordum... hılecılerı sılmısler ve bende odul kazanmıstım ... Herseyde hıle aramamak lazım sonucta ...

arkadasim bilip bilmeden konusma !
max  yapilabilecek puanin 9000 oldugu bir oyunda  millet  20bin küsür puan yaparsa  sence hileden baska ne olabilir ?   :S 

fazla tıklamadan oyunda acık bulunması 20000 puan yapanın sucumu ?? sen olsan yapmıyacaktın sankı guldurme

arkadasim işte bu bir bugg yani oyun hatasi sen oyunun kurallarini ihlal etmiş oluyorsun dolayısıylada hile oluyor saniyonuz kii  orda 9binin  yada 10bin puanın üstündekiler kalıcak ??

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 24 Nisan 2009, 01:26:10 »
bana göre ilk beşin puanı silinecek.9 binin üzeri anormal zaten.Arkadaşlar yüksek puan alacağım diye hileye başvurmayın.Elinizdeki bulgurdan olursunuz.

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #79 : 24 Nisan 2009, 02:09:15 »
bana göre ilk beşin puanı silinecek.9 binin üzeri anormal zaten.Arkadaşlar yüksek puan alacağım diye hileye başvurmayın.Elinizdeki bulgurdan olursunuz.

Şikayet maili attım inşallah dikkate alıp uçuk puan yapanları göz ardı etmezler.
Pexu tart Prod.