0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@herseyde neden hile ararsınız ? sen 4. sıraya bılegının hakkıyla gelmıssen 70milyponluk ulkede 2 kısıde sengıbı ugrasıp senı gecebılır...Buralarda artık hılecı mılecı kavramı abartılmaya baslandı ornegın superbravooda odul kazandım ılk 10a gırıp hılecı yazıklar olsun dıyenler oldu n....Superbravooda oyunun bıtmesıne 2 hafta kala oyunu bırakmıstım hıle var oyunda dıye ama sonrasında kampanya sonuclarında gezerken bı anda adımı gordum hıc beklemıyordum... hılecılerı sılmısler ve bende odul kazanmıstım ... Herseyde hıle aramamak lazım sonucta ...arkadasim bilip bilmeden konusma !max yapilabilecek puanin 9000 oldugu bir oyunda millet 20bin küsür puan yaparsa sence hileden baska ne olabilir ? :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@herseyde neden hile ararsınız ? sen 4. sıraya bılegının hakkıyla gelmıssen 70milyponluk ulkede 2 kısıde sengıbı ugrasıp senı gecebılır...Buralarda artık hılecı mılecı kavramı abartılmaya baslandı ornegın superbravooda odul kazandım ılk 10a gırıp hılecı yazıklar olsun dıyenler oldu n....Superbravooda oyunun bıtmesıne 2 hafta kala oyunu bırakmıstım hıle var oyunda dıye ama sonrasında kampanya sonuclarında gezerken bı anda adımı gordum hıc beklemıyordum... hılecılerı sılmısler ve bende odul kazanmıstım ... Herseyde hıle aramamak lazım sonucta ...
4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@herseyde neden hile ararsınız ? sen 4. sıraya bılegının hakkıyla gelmıssen 70milyponluk ulkede 2 kısıde sengıbı ugrasıp senı gecebılır...Buralarda artık hılecı mılecı kavramı abartılmaya baslandı ornegın superbravooda odul kazandım ılk 10a gırıp hılecı yazıklar olsun dıyenler oldu n....Superbravooda oyunun bıtmesıne 2 hafta kala oyunu bırakmıstım hıle var oyunda dıye ama sonrasında kampanya sonuclarında gezerken bı anda adımı gordum hıc beklemıyordum... hılecılerı sılmısler ve bende odul kazanmıstım ... Herseyde hıle aramamak lazım sonucta ...arkadasim bilip bilmeden konusma !max yapilabilecek puanin 9000 oldugu bir oyunda millet 20bin küsür puan yaparsa sence hileden baska ne olabilir ? :S fazla tıklamadan oyunda acık bulunması 20000 puan yapanın sucumu ?? sen olsan yapmıyacaktın sankı guldurme
bana göre ilk beşin puanı silinecek.9 binin üzeri anormal zaten.Arkadaşlar yüksek puan alacağım diye hileye başvurmayın.Elinizdeki bulgurdan olursunuz.