0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar sistemden kaynaklanan hata wardır yoksa 22.000 imkansızzz
benim oradaki ismim Reobig , aslında nasıl yaptıklarını tahmin edebiliyorum o puanları da neyse ben hile yapmak istemiyorum , onlarda zaten silinecektir !maşallah puanlar 25.0000 - 22.000 - 19.000 - 11.000 gidiyor
axe site adminlerine büyük iş düşüyor bakalım ne kadar duyarlılar :S
4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4, sıradaydım hileciler yüzünden 6ya düşmüşümm umarım yarin temizlenir puanlama her oyunda hile hile hilee :@herseyde neden hile ararsınız ? sen 4. sıraya bılegının hakkıyla gelmıssen 70milyponluk ulkede 2 kısıde sengıbı ugrasıp senı gecebılır...Buralarda artık hılecı mılecı kavramı abartılmaya baslandı ornegın superbravooda odul kazandım ılk 10a gırıp hılecı yazıklar olsun dıyenler oldu n....Superbravooda oyunun bıtmesıne 2 hafta kala oyunu bırakmıstım hıle var oyunda dıye ama sonrasında kampanya sonuclarında gezerken bı anda adımı gordum hıc beklemıyordum... hılecılerı sılmısler ve bende odul kazanmıstım ... Herseyde hıle aramamak lazım sonucta ...