Gönderen Konu: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı  (Okunma sayısı 33304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı
« Yanıtla #190 : 20 Ekim 2011, 13:42:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şehir sayısı 87 olsa bile bunu saklamaları , 24 diye açıklamaları daha doğru olur bence.

Evet bencede aaa iyi iyi azmış diye rahat rahat hayatımıza devam ederiz.

Uyutulmayı seven bir toplum olduk ne güzel...Hayal dünyasında yaşayalım..

Doğuda tavşanlar geyikler kuşlar böcekler mutluluk içerisinde bir hayat sürüyor..Hatta uslu çocuk olursak şirinleri bile görebiliriz .

ve daha nicesi..değirmen dönüyor ama kimseler de nasıl döndüğünü hiç merak etmiyor ! ...
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #191 : 20 Ekim 2011, 13:43:35 »
1 tane askerimiz bile dünyalara bedeldir.   azaltarak açıklamaları bu acıyı azaltmaz. Ama neler neler saklanıyor halktan. Uyumaya devam Türkiyee devammm . Uyandığınızda  başka bi dünyada başka bi ülkede olacaksınız..

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #192 : 20 Ekim 2011, 13:53:19 »
isimleri açıklanmayan şehitlerimizinde aileleri arkadaşları var onlardandamı utanmıyorlar bu gerçekleri saklayanlar. Diğer şehitler gibi onlarda isimleri anılıp dualar almayı hak ediyolar fazlasıyla. Bu şehitlerin aileleri bir araya gelip buna karşı çıkmalılar herkese duyurmalılar gerçeği >:(

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #193 : 20 Ekim 2011, 13:54:07 »
halen askeri dağa sürmelerine inanamıyorum .cumhurbaşkanı intikam alınacak demiş. çoğu haber sitesinede yazdım .askeri dağa sürerek kırdırmayın . dağ bizim dağımız içindeki terorist ne yazıkki bizimle aynı kimliği taşıyan şerefsiz. dağlara asker gönderek çatışma yapılarak biteceğine inanmıyorum .hiç bir zamanda inanmayacağım ..düşman değilki sürelim sınırdan dışarı atalım .100 tanesi ölür aşağı köyden 200 tane dağa çıkar .

kısaca bu iş dağda bitmez .askerlerimizin ölmesine dağa sürülmesine hiç gerek yok. şua n kardeşimd easker .6 ayı kaldı .allah hepsini korusun .ailelerine kavuştursun
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2011, 13:55:41 Gönderen: adamoda »

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #194 : 20 Ekim 2011, 13:58:34 »
bu sayfayı okumak istemiyorum hiç  :'( her bakıcağımda içim titriyor arttımı acaba diye her dakika lanet okuyorum  o şerefsizlere>:(

dün bende annmdeydim caddeden yürüyüşe katıdım ablamla çocukları bırakıp anneme inanılmaz ürpertici bi durum tüylerimin hepsi diken diken hala  :'( :'( :'(

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #195 : 20 Ekim 2011, 14:00:04 »
Doğuda ki askerlerin üzerinden batıdakilerede psikolojik baskı yapıyolarmış, onlar şehit oldu sen burda ne yapıyosun gibi şeyler diyolarmış erkek arkadaşmla konuştuğumda çok kötüydü sanki başka biriyle konuştum :-\

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #196 : 20 Ekim 2011, 14:04:19 »
yarın bizim burda ŞEHİT lerimiz için mevlüt okutucaz sizlerde dualrınızı esirgemeyin elimizden başka bişey gelmiyor şimdilik

Çevrimdışı fidanerili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #197 : 20 Ekim 2011, 14:05:27 »
şimdi  balkona  TÜRK  BAYRAĞI  asmaya çıkmıştım evimin önünde bir grup genç hatta çocuk 14-18  yaş aralığında sloganlar atıp yürüyüş yapıyolar keşke herkes bu çocuklar kadar duyarlı olabilse :(

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #198 : 20 Ekim 2011, 14:05:52 »
Doğuda ki askerlerin üzerinden batıdakilerede psikolojik baskı yapıyolarmış, onlar şehit oldu sen burda ne yapıyosun gibi şeyler diyolarmış erkek arkadaşmla konuştuğumda çok kötüydü sanki başka biriyle konuştum :-\

canım sıkıldı şimdi. kardeşim bursa gemlikte  laf  işitmeyede gıcık olur. neyse buna şükür. o kadarcık olsun .ben genel olarak  askerliğin bu kadar uzun olmasına karşıyım zatenn..

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #199 : 20 Ekim 2011, 14:06:33 »
yarın bizim burda ŞEHİT lerimiz için mevlüt okutucaz sizlerde dualrınızı esirgemeyin elimizden başka bişey gelmiyor şimdilik

Allah kabul etsin aslında şuan onlar için yapabileceğimiz en iyi şey dua etmek