Gönderen Konu: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı  (Okunma sayısı 33270 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı
« Yanıtla #210 : 20 Ekim 2011, 16:28:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
biraz evvel gaziantep şehidi geçti sirenlerle yürek dayanmıyor bu acıya bizim yüreğimiz böyle yanarken o analar napıyor acaba bizim yüreğimizi yakanlar kahrolsun Allah en büyük acı ile cezalandırsın 1 asker 1 can yine bugün mayın patladı 1 askerimiz daha şehitlik mertebesine ulaştı Allahım bukadar insanın sesini duasını boş çevirme 

aminn aminnn yüce Allah hem asker ocağındaki evlatlarımızı hemde büyük şehirlerimizi korusun. canlı bombaların yakalandığı haberleri geliyor ya yakalanmasalar ? Allah korusun hepimizi

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #211 : 20 Ekim 2011, 16:32:23 »
bence ilk önce askeriye nin içinde ve siyasi partiler içindeki pkk ya yardım eden milletvekillerini hapse atalım idam yasası getirelim ilk apo yu asalım daha sonra bu milletvekillerini ben sadece bdp demiyorum akp-chp var yardım ve yataklık eden bdp zaten terorist partisi ha birde asala yaptığımız gibi özel bir tim oluşturup yurtdışında kim destek veriyor onları tek tek yok edelim o zaman temizlenir

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #212 : 20 Ekim 2011, 16:35:29 »
biraz evvel gaziantep şehidi geçti sirenlerle yürek dayanmıyor bu acıya bizim yüreğimiz böyle yanarken o analar napıyor acaba bizim yüreğimizi yakanlar kahrolsun Allah en büyük acı ile cezalandırsın 1 asker 1 can yine bugün mayın patladı 1 askerimiz daha şehitlik mertebesine ulaştı Allahım bukadar insanın sesini duasını boş çevirme 

aynen burdanda geçti meltem
ciğerim yanıyor ya dayanamıyorum ben  :'( :'( :'( allah kahretsin onları rabbim inş katillerin kökükünü kurutsun helak olsunlar inşallahh ......

aminnn canım
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #213 : 20 Ekim 2011, 16:39:01 »
bu haberi bi okuyun arkadaşlar şehidin babası yok aileye bakıyormuş elektirikleri kesikmiş :(

Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #214 : 20 Ekim 2011, 16:41:58 »
dünyaları karardı elektriklerini açsalar neye yarar ki :-\

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #215 : 20 Ekim 2011, 16:45:20 »
şimdi Ankara'daki şehidin naaşı Kocatepe caminden mezarlığa doğru yola çıktı binlerce insanla beraber Allahım mekanı cennet ruhu şad olsun kanı yerde kalmasın bu acıyı yaşatanlar sürünsün arkasından bolca dua ettim sizde edin şuan mezarlığa gidiyor  :'( :'( :'(

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #216 : 20 Ekim 2011, 16:46:49 »
şimdi Ankara'daki şehidin naaşı Kocatepe caminden mezarlığa doğru yola çıktı binlerce insanla beraber Allahım mekanı cennet ruhu şad olsun kanı yerde kalmasın bu acıyı yaşatanlar sürünsün arkasından bolca dua ettim sizde edin şuan mezarlığa gidiyor  :'( :'( :'(

amin bizim şehidimizde gidiyor şuan

Çevrimdışı sunayaren

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans,hazırlıkla fırsatın karşılaştığı köşe başıdır
« Yanıtla #217 : 20 Ekim 2011, 17:02:30 »
ciğerimiz yanıyor hiç bir söz hiç bir keşke hiç bir ah bu acıyı dindirmez. hükümeti suçlamakta yetmez. 30 senedir bu acıyı yaşıyoruz. ozamanlar milletin karnıda açtı ekmek alamayanlar çöp kokusundan geçilmeyen caddeler yollar. kapkaççılar ekonomik krizler. bunları unutup hükümeti suçlamak şu noktada çok gereksiz
ben değişen hiç bir şey göremiyorum tam tersi hortlamış bi terör görüyorum çok kötü bir devir görüyorum parlak bir gelecek yerine nereye gittiği belli olmayan bir dünya görüyorum tabii ki hükümeti suçlayacağız neden gizleniyor halktan şehit yavrular...sayı çok tabi dimi tüyler ürpertici de ondan telaffuz etmek cesaret ister çünkü..çünkü ne biliyomusunuz ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyor biz sadece konusuyoruz
her güneş batışında bir parçan eksilir...

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #218 : 20 Ekim 2011, 17:28:48 »
şehitlerin 60 ın üstünde olduğu söyleniyor.İnanamıyorum.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #219 : 20 Ekim 2011, 17:54:02 »

şikayet edin Allah rızası için  :'( :'(
Şans gel bana gel bana gel bana...