yaw şu videoya baksanıza yaw zifir karanlık insan orda çatışmada olsa kafayı yer yaw of nasıl bişey bu yaw
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
aynı vatan da ayrı iki milletiz biz. aynı evin içinde geçinemeyen karı koca gibi . boşanmalı ayrılmalıyız.hergün kocasından dayak yiyen ve ayrılmak istemeyen kadının dediği gibi bizde : kocamdır döverde severde demeye başladık .allah bile ayrı ırktan yaratmış bizleri .halen bir arada olalım çabası neden anlamıyorum .
Bunun sonu gelir mi? Bak nasıl olsa veriyorlar diye önüne gelen boşanmak ister.Birde bakarsınız torunlarımızın adı İvan olmuş helga olmuş.Demezler mi bizim atalarımız vatanı için savaşmadı.Ben ne olduğumu bilmiyorum diyen insanlar topluluğu...
iki millet iki devlet içinmi verildi bu kadar şehit.....
bizim topraklarımızdan defolup gitsinler gittikleri yerde kursunlar soysuz şerefsiz ırklarını...........
yürüyüş yapılıyor şuan denizlide . Ama yine unutulacakk bunlar 2 gün sonra yine magazin programları yarışma programları arasında kaybolup gideceğiz
yürüyüş yapılıyor şuan denizlide . Ama yine unutulacakk bunlar 2 gün sonra yine magazin programları yarışma programları arasında kaybolup gideceğiz
2 gün bile uzun bazıları için tv de gezdim az önce çoğu laylaylom modunda....... ne acı.........
kimse kendini rahatta sanmasın bu soysuzlar heryerde.......ist 17 yaşındaki kızı cayır cayır yakmadılarmı.millet sanıyoki bize bişey olmaz.ama çok yanılıyolar..
evlendirme programlarını izlemeyi sevmiyorum ama bir tek Esra Erol 'un bu konuda çok hassas olduğunu görüyorum.Ne tezattır ki daha ciddi programlar yapan eğitimli kişlerden çıt yok.