İsrail 1 askere karşılık 1027 kişiyi serbest bırakırken, biz 26 askerimize karşılık sadece "üzgün" olduğumuzu ifade ediyoruzz .. YAZIKKK
Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek diye açıklama yapılacak sonra göz boyamak için 1-2 uçak kaldırılacak olay bitecek.Allah hem dışarıdakilerin hem icimizdekilerin belasını versin.Demokrasi istiyorlarmış özgürlük istiyorlarmış.Ülkeyi her türlü sömürüyorsunuz zaten.Daha ne istiyorsunuz.
çok acı... keşke bitse keşke bu son olsa ama nerde
bu kadar koyun olduktan sonra daha çok cenaze omuzlar ülkemiz , yazık
allah sabır versin aillelerine yüreğimiz yanıyor maslesef ama sonunda hep unutuluyor ateş düştüğü yeri yakmakla devam ediyor ailemde şehit olanlar var rabbim cümlesinin mekanını cennet eylesin
Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim . yapılması gereken belli biran evvel harekete geçilmesi dileklerimle.
gerekirse o yabani ,insanlıktan nasibini almamış hayvanlara karşı savaş açılsın artık kimsenin yüreği yanmasın benim eşimde emniyette ama hergünümüz diken üstünde geçiyor,kimse ölmekk için yemin etmedi,memleket hepimizin,bu asker bu polisler canlarını vererek gerek vatan borcu ödüyor gerek ekmek paraları burdansa devlet büyükleri daha fazla dalına basmasın bizim gibi bugün bişey olurmu,çocuklar sağsalim gelirmi diye düşünmekten ruh sağlığımız bozulmak üzere,
Türkiye'nin başı sağolsun. Bugun kampanya falan sarmaz beni kelimeler kifayetsiz!
aynen......
kızlarıma kahvaltılarını yaptırdım ama içim bişey almadı...... nasıl bi acıdır içim cayır cayır

bakıyorumda facede herkesin keyfi yerinde hiç bişey olmamış gibi.. nasıl bu kadar duyarsız bi millet olduk anlamıyorum............
allah belalarını versin pkk nın ve onları besleyen dış köpeklerin...
Tüm şehitlere Allah dan rahmet ne yazık ki elden başka bir şey gelmiyor