Gönderen Konu: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı  (Okunma sayısı 33296 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı
« Yanıtla #270 : 21 Ekim 2011, 23:45:47 »
umursamayan çok hiç bir şey olmamış gibi dolaşan çok bugün burada liseliler yürüyüş yaptı durup izledim ama çocukları değil etrafta çocuklara durup destek olmayanları gülüp sohpet edenleri lanet olsun uyuyorlar kendi canından can gibi görmüyorlar  hepsinin suratına tek tek tüküresim geldi üzülüyorum
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #271 : 21 Ekim 2011, 23:46:14 »
Siyasi konulara girerseniz, heleki askerler üzerinden, konuyu kilitlemek zorunda kalacağım. Lütfen forum kuralları çerçevesi dışına çıkmayın.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #272 : 21 Ekim 2011, 23:46:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hakkari'de Çekim Yapan Kameramana Askerin Sözü;

"Çekme Abi Annem Beni Erzurum'da Biliyor.."

alıntıdır

:'( :'( :'( bu kadar acı bısey olamaz...Allah ım yarabbım...

okudum Yılmaz Özdıl'ı zaten hergun okurum...

cok uzuluyorum cok...Allah acısın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #273 : 21 Ekim 2011, 23:46:58 »
penceremize, balkonumuza bayrak astık mı?

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #274 : 21 Ekim 2011, 23:53:59 »
bır de esnafın halını dusunun...ıllerdekı pek cok esnaf canları yanmasın dıye anlasıyormus...bunu duyunca daha cok uzuldum...gırıyorlarmıs adamın kucucuk dukkanına,adam korkuyormus ne ısterse bedava verıyormus...

Ankara da bomba patladı ya...ordakı dukkanların halını gorunce daha cok uzuldum...cana gelecegıne mala gelsın dıyemıyorsun ıste,cadde uzerındekı fırıncı zaten kucuk bır yerdı...adamcagız sabahın körunde acıyordu dukkanını...ben de bılırdım Adnan Otuken e gıderken gıder sımıt alırdık...o bombada mahvolmustu adam...

ya gencecık ölenler...ıs bulamayıp uc kurus paraya calısmak zorunda olanlar...bır de ölup gıttıler bomba yuzunden...

bır bomba patladı hatırlarsınız Anafartalar/Ulus da...Anafartalar bır daha da eskı halıne kavusamadı...herkes korktu cekındı...orda da ıscıler öldu...Gungoren de mınıcık bedenler öldu...

sankı hıc canımız yanmıyormus gıbı bu haınler sıvıllerı de öldurdu...

38 kısıyı besleyen bızız...kınamayan bır partıyı M Kemal ın meclısınde tutan da bızız...sehıt sayısı geldıkce daha cok kahroluyoruz...daha bugun de bır kısı sehıt oldu...

daha cok aglarız  :'( :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #275 : 23 Ekim 2011, 01:33:55 »
‎''Çukurca Jandarma Karakolu             0438 511 28 21       arayin hallerini hatırlarını sorun, çok mutlu oluyorlar.. Askerlerimize destek olun..''

DİKKAT.....!!!!!!!! ÇOK ÖNEMLİ DUYURU..! mutlaka paylaşın uyanın-uyandırın..! ARKADAŞLAR ŞU AN ÇOK YERDE BAZI ÇAKMA İSİMLERLE DOĞU, GÜNEYDOĞU VE O BÖLGEDEKİ KARAKOLLARIN TELEFON NUMARALARINI DAĞITIP "BİZ ARADIK DESTEK İÇİN ÇOK SEVİNDİLER SİZDE ARAYIN" ŞEKLİNDE İLETİLER YAYINLIYORLAR..SAKIN ARAMAYIN..! SAKIN BU BİR TUZAK..! HERKEZ UYARSIN BİRBİRİNİ. ..! AMAÇ: KARAKOLLARIN TELEFONLARINI KİTLEYİP ULAŞILMASINA ENGEL OLMAK, P K K NIN AMACINA ENGEL OLALIM !! BU PAYLAŞIMI DUVARINIZDA PAYLAŞIRSANIZ YARDIMCI OLMUŞ OLACAKSINIZ

alıntıdır...

Ülkece psikolojik baskı üzerindeyiz şuan cep telefonuma gelen mesajların haddi hesabı yok, kim kimi oyuna getiriyor belli değil...!!!!

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #276 : 23 Ekim 2011, 01:34:59 »
Hııı sakın yanlış anlaşılmasın orkide arkadaşıma değil sözüm, artık her olaya  yada olguya şüphe ile bakmamızı sağlıyorlar, sonumuz selamet inşallah...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #277 : 23 Ekim 2011, 01:46:46 »
kardeşim akşehirde asker. ve komutanla beraber gezenlerden. şehitlerden biri maalesef oradanmış ve haber vermeye gitmişler sabahın köründe..akşehirin bir köyüne. abla, annesi açtı kapıyı, komutan söyledi, kadın kafasını sallamaya başladı ki gözler donuk .vatan sağolsun dedi ama ama ama diyor :(  allahım nasıl bir acıdır bu. haber alan olmak (allah korusun) , haber veren olmak (allah yardım etsin)

allahım yardım et diyebiliyorum sadece  :'( :'( :'(

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #278 : 23 Ekim 2011, 15:10:08 »
SAHİBİNİN SESİ !!!

TARAF: Analar ağlıyor 49 PKK’lı öldürüldü

Anneleri, evlâdın...ın öldürüldüğünü görmeye mahkûm eden bir ülke burası. Türk Kürt fark etmiyor. PKK’nın öldürdüğü 24 askerin acısı tazeyken, Genelkurmay’ın bilançosu da yine anneleri kahredecek...

Yorumsuz arkadaşlar.. Ve aleyküm selam apo manşetinide hatırlatmak isterim size gazete parçasının..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #279 : 23 Ekim 2011, 15:17:52 »
taraf gazetesi zaten iğrenç bir gazete ne yapmaya çalıştığı belli değil   >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ