Gönderen Konu: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı  (Okunma sayısı 33114 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı
« Yanıtla #250 : 21 Ekim 2011, 13:47:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bizim Şehidin anneside bu gün dayanamadı oda vefat etti Allah kimseye böyle hayınların yaptığı acıyı göstermesin

ermenilerden farksız  bu hainler ! forumda kimse gelip de(X şahıs)  o şerefsizleri savunacak laflar etmesin yoksa forum dinlemem ağır konuşurum !..Türkiye Cumhuriyetinde neyiniz eksikti nankörler ! ..bunlar ALLAHSIZ ! ..

çok üzüldüm bu habere ya ! ....
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #251 : 21 Ekim 2011, 14:12:15 »
Bizim Şehidin anneside bu gün dayanamadı oda vefat etti Allah kimseye böyle hayınların yaptığı acıyı göstermesin

çok acı çok bunların hesabını elbet verecekler  >:( >:(

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #252 : 21 Ekim 2011, 14:16:13 »
Tv8 de canlı yayına bağlanan bir kadın oğlununda çukurcada asker olduğunu ve şehit düşen asker sayısının 86 olduğunu söylüyo vede hattan alınıyo neden?? Çünkü anayasanın bi maddesinde şehit sayısı 50 yi geçerse ülkeyi yöneten hükümetin düşürüleceği ve istifa ettirileceği yazıyor.

Alıntıdır...

evet banada cepten geldi bu mesaj...
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #253 : 21 Ekim 2011, 21:51:25 »
7 üst düzey PKK’lının öldürüldüğü yayınladı.Kaynak PKK’ya yakın haber ajansı Fırat Haber Ajansı.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #254 : 21 Ekim 2011, 22:04:52 »
7 üst düzey PKK’lının öldürüldüğü yayınladı.Kaynak PKK’ya yakın haber ajansı Fırat Haber Ajansı.

kurusun kökleri en büyüğünden en küçüğüne.. 19 ekimden sonra hiç birine acımıyorum bebeklerine bilee.. allahın tüm belaları üzerine olsun.. bu vatanın ekmeğini yiyip silah çeken, bu vatan için kötü düşünen kim varsa hepsinin allah belasını versin tez zamanda.. cesetleri bile bulunamasın bi mezarları bile olmasın.............
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #255 : 21 Ekim 2011, 22:24:16 »

kurusun kökleri en büyüğünden en küçüğüne.. 19 ekimden sonra hiç birine acımıyorum bebeklerine bilee.. allahın tüm belaları üzerine olsun.. bu vatanın ekmeğini yiyip silah çeken, bu vatan için kötü düşünen kim varsa hepsinin allah belasını versin tez zamanda.. cesetleri bile bulunamasın bi mezarları bile olmasın.............

Maraş Katliamı her şeyi özetliyordur..Bizim ülkemizi kaosa sürükleyemezler..Allah'ın izniyle bu zorlu ve keskin virajları da atlatacağız..Ne Mutlu Türküm Diyene ! ..Ayrıca ; La Fontaine  masallar kurmasın gerçekleri görsün X halkı ...!

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #256 : 21 Ekim 2011, 23:12:09 »
Şehit Ast.Mehmet Bozkuş'un Günlüğü: Bugün var ya aşkım... Bu terörün bitmeyeceğine bir kere daha şahit oldum. Gözümüzün önünden on katır on kişi geçiyor, ‘gidelim öldürelim' diyoruz göndermiyorlar. Helikopter çağırıyoruz yollamıyorlar. Bir de bunun üzerine adamları telsizlerinden de dinliyoruz. Hala elimizi kolumuzu bağlı tutuyorlar, çıldırıyoruz. Adamlar resmen önümüzden geçiyor. Biz de öyle salak saçma dağ başında bekliyoruz, neye kime hizmet ettiğimizi bilmiyoruz, ilk defa burada bulunuşumuzun boş olduğunu anladım" Şehit Ast. Mehmet Bozkuş'un günlüğünden! ( SÖZÜN BİTTİĞİ YER)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #257 : 21 Ekim 2011, 23:15:20 »
Arkdaşlar bunlar hep oyun  Bu oyunlara gelmeyin bizleri galyana getirip iş savaş çıkartıp  Maksatlarına ulaşmaları Böyle oyuna gelmeyi Bizimde Şehidimiz var Çorumda  bu gün topra verecehiz  2 Çocuk yetim kaldı Allah  onlara sabır versin  Uzman Çavuş Mustafa Arslan

Bende şunu düşünüyorum genç bir Türk olarak (isterseniz faşist diyebilirsiniz) ;

Her şehit vermemizin ardından biz gençlere sakin olun galeyana gelmeyin diyorlar ama görüyoruz ki doğuda galeyana gelenler askerimize polisimize taş atıp bizlerin verdiği vergilerle alınan araçları yakıyor molotof kokteyli atıyorlar buda yine bize ötv - kdv zart vergisi zurt vergisi olarak dönüyor.

Biz galeyana gelmeye gelmeye iyice koyuna döndük. Bakın yunanistana (polisimize taş sopa atalım demiyorum kesinlikle) gençler tepkilerini öyle bir dile getirdi ki artık o ülkede bir ekonomik krizi daha hiçbir yönetim göze alabilir mi korkusundan ? Elbette hayır.

İşte biz galeyana gelip çok büyük çapta bir isyan edemiyoruz ki , hâlâ sesimiz çıkmıyor ki yönetimde gayet rahıt tavırlarla oynamaya devam ediyor. Bir başbakanın şehitlerin ardından "sözün bittiği yer" dediği nerde görülmüştür yahu ? Asıl söz işte o andan sonra başlamalı o başbakan hiç susmamalı !!!

valla dayanamadım yazdım !!!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (Mustafa Altıoklar)

bu tip provakatörlere hak ettiği cezayı vermek T.C. 'nin en tabii hakkı olmalıdır arkadaşlar ! ..

İyi o zaman Almanyada yaşayan Türk gurbetçilerde Almanyaya saldırsın..kime çalıştığın belli vatan haini ! ..

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #258 : 21 Ekim 2011, 23:21:01 »
bugun dun bahsettıgım Ahmet Taner Kıslalı nın 12.ölum yıldönumu...12 yılda ne degıstı? hıc bısey...eşini hep goruyorum marketlerde...merhabamız vardır tek...

bu ulkede ne guzel ınsanlar ne katlıamlarla ölduler...Ugur Mumcu nun halen ayakkabılarının gorundugu vıdeo var onun ısmını google dan bakınca...

bulunmuyor kı faıller...bulunamıyor kı...

sehıtlerın dogum tarıhlerıne bakıyorum benden cogu 4-5 yas kucuk...daha cok canım yanıyor...kuzenlerımı onların askere gıdısını dusunuyorum...daha cok gozlerım doluyor...

dun herkes o sehıt annesıne sarılırken,bız senın oglunuz dedıklerını duydukca sehıt annesının bakısları...cok zor cok...Allah yardımcıları olsun...

bız sımdı uyuyacagız...evde...ama oglu askerde olan...

her gun arkadasım ıcın dua edıyorum...polıs sehıdı duydukca kotu oluyorum...korkum daha cok oluyor...sehıde yanıyorum...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #259 : 21 Ekim 2011, 23:27:27 »

valla dayanamadım yazdım !!!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (Mustafa Altıoklar)

bu tip provakatörlere hak ettiği cezayı vermek T.C. 'nin en tabii hakkı olmalıdır arkadaşlar ! ..

İyi o zaman Almanyada yaşayan Türk gurbetçilerde Almanyaya saldırsın..kime çalıştığın belli vatan haini ! ..

buu nedirr yaa nedir buu bunlar nasıl böyle rahat konuşabiliyorr yaa yeterr   yaa valla yeter allah cezalarını versin bunlarınnn  soyu sopu belli değildir bu vatan haininin