Gönderen Konu: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı  (Okunma sayısı 33271 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı
« Yanıtla #260 : 21 Ekim 2011, 23:34:27 »
Hakkari'de Çekim Yapan Kameramana Askerin Sözü;

"Çekme Abi Annem Beni Erzurum'da Biliyor.."

alıntıdır
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #261 : 21 Ekim 2011, 23:35:06 »
Şehit olanların hepsi malzemeleri bittiği için şehit olmuşlar yardıma gelen olmamış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #262 : 21 Ekim 2011, 23:36:32 »
yaw bakın bende bunu dedim çatışma başladığı an f16 ların helikopterlerin diyarbakırdan kalkıp hakkariye gitmesi 5-10 dk nasıl oluyorda gitmiyor hayret arkadaş ben anlamadım.yani bu benm aklıma geliyorda başka kimsenin aklına gelmiyormu?alınacak çok basit tedbirlerle can kayıpları yok denecek kadar azaltılır ama işte demekki istenmiyor.boyle oluncada analar neden cocuklarını askere göndersn gibi bir soru gelmiyor değil insanın aklına enayi mi insanlar oraya bile bile ölmeye mi gidiyorlar.hayır savaş olur karşında bir ülke olur herkes gider ölmeye ama bu kadarda olmaz orda askerler çatışacak can pazarı yaşancak bana kimse yardıma gelmiyecek yok ya kusura bakmayın salak değiliz
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2011, 23:41:43 Gönderen: calculus07 »

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #263 : 21 Ekim 2011, 23:38:53 »
yaw bakın bende bunu dedim çatışma başladığı an f16 ların helikopterlerin diyarbakırdan kalkıp hakkariye gitmesi 5-10 dk nasıl oluyorda gitmiyor hayret arkadaş ben anlamadım.

dinlediklerimden okuduklarımdan anladığım şu emir vermiyorlarrrr dillerini bağlayan ne bilmem kimin uşakları bilmem bizim burda polis yada jandarma görse hemen gbt mize baklılıyor orda neye bakılıyoru acaba çok merak ediyorum
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #264 : 21 Ekim 2011, 23:39:29 »
Teketekte eski bir komutan konuşuyordu helikopter kalkması için Ankara'nın onay vermesi gerekliymiş,bürokrasi uzadıkça uzuyor:(

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #265 : 21 Ekim 2011, 23:40:49 »
oda birşeymi abim şırnakta yaptı askerliğini bunlarda karakolun karşısına çadır kurmuşlar hatta bi gece tarlaları yanmış gece askerleri uykudan kaldırmışlar don gömlek tarlalarını söndürmüşler ertesi günde karakola ateş açmışlar çok saçma çok akıl almıyor olanları şaka gibi

Bende şundan korkuyorum açıkçası, malum başbakanımız aynı zamanda BOP eşbaşkanı (komedi)  >:(

Pkk ile mücadelede deneyimli üst rütbeli komutanlar içeriye alındı ve ordu asimile edildi, yukarıda calculus'un vermiş olduğu yazı'da ortada ve benim şırnakta görev yapan arkadaşlarımında birebir anlattıklarına göre karşılarından Pkk'lılar bir grup halinde geçiyor ve emir gelmediği için hiçbir şekilde ateş edemiyorlarmış ve ne ayaksa o emirde gelmiyormuş ve geçip gidiyorlarmış.

Benim fikrime göre bu teröristlerle asıl mücadele edebilecek deneyimli polis ve rütbeliler çeşitli yalanlarla içeriye alınıp asimile edildi yada görevlerinden alındı ve ordunun başınada bu işleri örtbas edecek şehitlere göz yumacak kişiler yerleştirildi !

Yahu 1'de başlayıp 5'te biten bir çatışmada nasıl f16 yada taaruz helikopteri kalkmaz ? hadi diyelim hiçbir imkan yoktu nasıl 300 kişilik grup gözden kaybolur ?

Başta gelen haberlerde 300 kişilik grubun sınırdan gizlice geçtiği söyleniyordu, Devrim ile yaptığım özel bir konuşmada bu 300 kişilik grubun 200 tanesi civar köylerden gelmediyse insan değilim demiştim. Dünki haberlere bakın sınırdan sadece 100 kişi geçtiğini ve 200 kişinin civar köylerden oraya intikal ettiğini görürsünüz. Çok zeki olduğumu iddia etmiyorum ama yakın zamanda askerden dönmüş biri olarak ben bile tahmin edebiliyorum bazı şeyleri.

Takdir sizin.

« Son Düzenleme: 21 Ekim 2011, 23:43:18 Gönderen: KüL Kedisi »

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #266 : 21 Ekim 2011, 23:40:57 »
YILMAZ ÖZDİL : Her Şey 'Vatan' İçin..!
Ayaklarına giderler...

- Kimsiniz?

- PKK’lıyım.

- Örgütten ayrılıp geldiniz demek ki...

- Hayır, ayrılmadım.

- Pişmansınız yani...

- Yo-oo, değilim.

- Yaz kızım, tahliyesine...

*

Ayaklarına getirirler...

- Kimsiniz?

- Kuvvet komutanıyım.

- Örgüt kurmuşsunuz...

- Saçmalamayın.

- Yaz kızım, tutuklanmasına...

*

Ya da şöyle anlatalım.

*

İbrahim Fırtına, pilot, orgeneral, Harp Akademileri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, üstün hizmet madalyası, şeref madalyası sahibi, millete 45 sene hizmet etti, evi basıldı.

*

Özden Örnek, kaptan, oramiral, Donanma Komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı, üstün hizmet madalyası, şeref madalyası sahibi, devlete 45 sene hizmet etti, evi basıldı.

*

Çetin Doğan, topçu, orgeneral, Jandarma Asayiş, Ege Ordu, 1’inci Ordu Komutanı, üstün hizmet madalyası, üstün cesaret madalyası sahibi, ömrünün 43 senesini verdi, evi basıldı.

*

Ergin Saygun, topçu, orgeneral, Genelkurmay 2’nci Başkanı, 1’inci Ordu Komutanı, üstün hizmet madalyası, Kıbrıs liyakat madalyası sahibi, 42 senelik onurlu hizmet geçmişi var, evi basıldı.

*

Engin Alan, komando, korgeneral, Öcalan’ın Şemdin Sakık’ın yakalanması sırasında Özel Kuvvetler Komutanı, madalya koleksiyonu var, efsane, hayatını ortaya koydu, evi basıldı.

*

PKK’lılar serbest...
Öbürleri nerede?
Emniyet Müdürlüğü’nde.
Peki, Emniyet Müdürlüğü nerede?
Vatan Caddesi’nde.

*

E boşuna demiyorlar...
Her şey vatan için!!!

Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #267 : 21 Ekim 2011, 23:41:06 »
Şehit olanların hepsi malzemeleri bittiği için şehit olmuşlar yardıma gelen olmamış
Malzeme bittiğinden olmasına imkan yok.Yutube ye bezele baskını gibi şeyler yaz mesela ne kadar yogun ateş altında kaldıklarını ve savunmanında ne kadar zor oldugunu görebilirsiniz.O dağların arkasında herkes yukarda bişiler etrafı izliyor yada uydudan görünüyor sanıyor ama o kadar kolay değil bir çok şey..

Kaldıkları çadır zaten ilk ateşte uyurlarken yakalanmışlar yapıcakları hiç bi şeyleri yoktu emin olun..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #268 : 21 Ekim 2011, 23:41:43 »
Arkadaşlar eminim forumumuzda  birçok kişi bu sayfayı beğenmiştir, Ezel sayfası pkk'nın eline geçmiş ne yazıkki, lütfen beğenileri geri çekip şikayet edelim. (bu kadar büyük bir sayfa nasıl kapanır onada emin değilim)

Kapanmamış, lamerlar hacklemiş..

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #269 : 21 Ekim 2011, 23:45:31 »
ya bakın bu benim aklıma geliyorda nasıl kimsenin aklına gelmiyor eğer şu yapılsa orda bir tane bile şehit vermezdk.karakol çevresinde teroristlenin mevzilenip silah kurabilecekleri yerlere c4 yada uzaktan kumanda ile patlatılabilecek patlayıcılar yerleştirilecek ve gizli olucak tabiki.kumanda nöbetçi astsubaya asteğmen kimse ona verilecek mermi atıldığı an o bombalarda 2 tanesi patlatıldımı o teröristlerin yarısı it gibi telef olur neye uğradığını şaşırırlar.arkalarına bakmadan kaçarlar işte bu benm aklıma geliyrda başka kimsenin gelmiyor demekki