sevinmiştim ben de..neyse..
bu daybuyday hep böyle geçen seferki kampanyaları (baya oldu) ilk başta ceklerin birleştirilmesi izin verdi katılım baya artınca çekleri birleştirmeyi kapattılar. ama çekleri birleştirip ürün alanlar (bende dahil) herkezin ürünlerini gönderdiler.
Şimdide reklam için başta izin verdiler bir alt limit olmadan satın alınmaya, yoğun ilgiden sonra limit koydular.
off alamadım kendime birşey
bu daybuyday hep böyle geçen seferki kampanyaları (baya oldu) ilk başta ceklerin birleştirilmesi izin verdi katılım baya artınca çekleri birleştirmeyi kapattılar. ama çekleri birleştirip ürün alanlar (bende dahil) herkezin ürünlerini gönderdiler.
Şimdide reklam için başta izin verdiler bir alt limit olmadan satın alınmaya, yoğun ilgiden sonra limit koydular.
teşekkür ederim.. içim rahatladı..
inş. iptal etmezler 3 çekle alışveriş yaptım
bu durumda onayladıkları siparişleri göndermesi lazım
bütün maillerimize kullandırdılar
inş. iptal etmezler 3 çekle alışveriş yaptım

inşallah.. bende 4 çek kullandım.. eşim ben ve kızlarımın adına açmıştım......
iptal edeceklerini sanmıyorum...
daha önce yakala.co da satılan 25 tl lik daybuyday çekler birleşmez yazmasına rağmen birleştirip 2 tane nike ayakkabı almıştım ve sorunsuz gönderdiler...
yaw yeni geldim noldu konu nedir
yok iptal etmezler ama aldıklarımız boşa gitti mail atalım biz alırken yoktu bu şart kaldırsınlar yuh yani