0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hepimiz mail atalım telefona ulaşılamıyor o kadar reklamını yaptık adamların
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin facebook sayfası hadi yazalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw yeni geldim noldu konu nedirheybuyday naber nerdesin sen ?mayday mayday yeni bi ev aldım da onla uğraşıyorum mayday maydayHayırlı olsun çok sevindim güle güle otur..Biz de sana daybuyday dan ev hediyesi alıyorduk iptal ettiler çekleri.Artık başka kampanyaya gülüm..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw yeni geldim noldu konu nedirheybuyday naber nerdesin sen ?mayday mayday yeni bi ev aldım da onla uğraşıyorum mayday mayday
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw yeni geldim noldu konu nedirheybuyday naber nerdesin sen ?
yaw yeni geldim noldu konu nedir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepimiz mail atalım telefona ulaşılamıyor o kadar reklamını yaptık adamlarınvalla mail atalım baskı kuralım
toplu mail atalım arkadaşlar bu nedir ya saçmalığın daniskası. Madem sözünüzde duramayacaksınız neden kampanya yapıyorsunuz. Baştan yoktu bu sınır filan yaptıkları hiç etik değil