Gönderen Konu: Ziraat Bankasını Hesap işletim Ücreti Hk.  (Okunma sayısı 9593 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ziraat Bankasını Hesap işletim Ücreti Hk.
« : 06 Ekim 2011, 22:32:50 »
Arkadaşlar ben Ziraat Bankasından 2005 yılında kart aldım o zamanlar öğrenciydim ve hesap işletim ücreti almamaları gerekirdi ama şimdi inceledim o yıllarda dahil bugüne dek kartımdan 114TL hesap işletim ücreti kesmişler 6 yıl içinde (kart 2 yıl civarı kullanılmadı) bugün canıma tak etti gittim şubeden olumsuz yanıt aldım iade ile ilgili bide lakayıt şekilde gidin mahkemeye verin dediler. Bende şimdi THH başvurucam gerekli dilekçe hazır bugün  bankadan 2005 yılından itibaren hesap hareketlerimin çıktısınıda aldım (Görevli durmadan niye istiyorsunuz ne yapacaksınız nereye vereceksiniz gibi bir sürü şey sordu). Ancak en son eski kartım internet alışverişinde kullanılmadığı için yeni kart çıkarttırmıştım 1 ay önce (ama hesap numaram vs 2005'teki gibi aynı yeni hesap değil yani sadece yeni kart) acaba o arada bana yeni sözleşmeyide imzalatmış olabilirlermi çakallık edip ? THH başvurursam sonuç alabilirmiyim ?

THH : Tüketici Hakem Heyeti.

05/10/2011 Hesap İşletim Ücreti Tahsilat Dönemi:(01.01.2011, 31.03.2011) -11,00 17,12 Detay
05/10/2011 Hesap İşletim Ücreti Tahsilat Dönemi:(01.04.2011, 30.06.2011) -10,88 28,12 Detay
05/10/2011 Hesap İşletim Ücreti Tahsilat Dönemi:(01.07.2011, 30.09.2011) -11,00 39,00 Detay
04/10/2011 F00306 ATM PARA ÇEKME KART NO:4475048167855128 ATM: Z0558001 JOURNAL NO:2614 -670,00 50,00 Detay

hesap hareketlerinde bankanın hesap işletim ücreti adı altında 3 kez para 11 TL'lik para çektiği görülüyor.(En son bunu çektiler toplamda 114TL çektiler hesabımı açtığım yıldan beri)
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2011, 22:36:54 Gönderen: fusterous »

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
Ynt: Ziraat Bankasını Hesap işletim Ücreti Hk.
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2011, 17:10:17 »
eski bankacı arkadaşlar vardı sanki forumda, bir sorun isterseniz..

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2011, 17:13:23 »
Arkadaşlar hesabınızda para bırakmayın.Ben ykb ile çalışıyorum her sene hesabımdan 6 aydan 6 aya 35-tl çekiyorlardı.Artık hesabımda hiç para bırakmıyorum.Otomatik ödemeler eksiye düştüğünde sadece o kadar para yatırıyorum.Hesabımda para yokken hesap işletim ücreti çekemiyorlar !
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2011, 17:15:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar hesabınızda para bırakmayın.Ben ykb ile çalışıyorum her sene hesabımdan 6 aydan 6 aya 35-tl çekiyorlardı.Artık hesabımda hiç para bırakmıyorum.Otomatik ödemeler eksiye düştüğünde sadece o kadar para yatırıyorum.Hesabımda para yokken hesap işletim ücreti çekemiyorlar !
2 tane otomatik ödeme talimatı verince hesap işletim ücreti almıyorlar diye biliyorum

Çevrimdışı ERMAN29

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2011, 17:25:11 »
aynı olay benim başımada geldi bu haftaya kadr para yoktu.bilmeyerek havale yaptırdım bendende kestiler ???

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #5 : 07 Ekim 2011, 17:29:53 »
ben dün ziraat bankasındaydım 3 ayda bir vadesiz hesaplarda 11 lira para kesildiğini söylediler 500 lira olunca kesilmiyormuş bende bi daha ki aya tamamlarım dedim farketmez geriye dönük borcu alıyor...aynı zamanda senin gibi öğrenciyken bende aldım ve  geldiğimde kapattım bunun için para almadılar sanırım içinde para olmadığı için kullanmadım çünkü uzun bir süre şimdi vakıfbank var bende gitmeye tırsıyorum borç çıkıcak diye onunda içi boş ama vadesiz hesap kartlarını ziraatteki kız kullanmıyorsanız kapatın diye uyardı.hesap açmak kolay diyor
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 07 Ekim 2011, 17:33:40 »
2 tane otomatik ödeme talimatı verince hesap işletim ücreti almıyorlar diye biliyorum

Tüm bankalar yapmıyor bunu.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #7 : 07 Ekim 2011, 17:36:58 »

ziraat yapıyor dün söylediler yaa 500 limit yada bir fatura getirin otomatik talimat verin dediler :)
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 07 Ekim 2011, 17:37:36 »

ykb için söyledim zaten

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 07 Ekim 2011, 17:41:00 »
hmm hiç dikkat etmedım ben maaş müşterisiyim kesmezler heralde benden
:)