maaş müşterilerinden kesmiyorlarmış sanırım, ama yetti artık ben havale etmiyorum hiçbirşey yapmıyorum sadece paramı koyuyorum benden hesap işletim ücreti alıyorlar hadi havale filan yapsam devamlı hesabımdan gider masrafları diycem ama bu resmen parayı gasp etmektir üstelik hiçbir bilgi vermeden alıyorlar.
Ben limango - gittigidiyor tarzı sitelerden alışveriş yapmak için para bırakmak durumundayım e şimdi nasıl bırakıcam hiçbir halta yaramayacak bu kartım 
heyete başvurun en sonki aşama olur bro..şubeye başvurma şakın ! müşteri hizmetlerini ara durumu anlat ve itiraz et ayrıca hesabından çekilen bu tutarın geri ödenmesini talep et..eğer sonuç alamazsan heyete başvur..heyette de büyük ihtimal kazanırsın..şunu da bilin ki hesap açtırdığınız zaman kafadan 40-45 Tl hesap açtırma ücreti alınıyor..Sadece bu başlangıç ve devamı da var ! ...
Bro şube zaten hiç ilgilenmedi zaten saygısız terbiyesiz bir çalışanı yüzünden sinirlerim epey bozuldu, müşteri hizmetlerini aradım oda gidip şube müdürüyle görüşmemi istiyor bildiğimiz devlet kapısı işte
Şikayetvar.com'a şikayetimi yazdım herkesle ilgilenmişler zaten çoğunluk bundan şikayetçi ama şikayetim henüz onaylanmadı. Tükoder'in Balıkesir şubesine mail attım heyete başvurun biz size her türlü yardımcı oluruz bununla ilgili birçok karar var alamazlar bu parayı bu kona kesinleşmiş yargı kararları var siz kazanırsınız ve banka karşı dava açamaz açsa bile her türlü arkanızda oluruz diye mail atmışlar.
Şimdi şikayetvar'a yazdığım onaylanır ve en son çekilen 32.88TL iade edilirse THH gitmiycem eğer iade etmezlerse 2005 yılından bu yana kesilen tüm kesintiler için THH başvurup hepsini geri almak için uğraşıcam hakkımı aramaktanda çekinmiycem.