Gönderen Konu: Ziraat Bankasını Hesap işletim Ücreti Hk.  (Okunma sayısı 9610 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: Ziraat Bankasını Hesap işletim Ücreti Hk.
« Yanıtla #10 : 07 Ekim 2011, 17:47:19 »
maaş müşterilerinden kesmiyorlarmış sanırım, ama yetti artık ben havale etmiyorum hiçbirşey yapmıyorum sadece paramı koyuyorum benden hesap işletim ücreti alıyorlar hadi havale filan yapsam devamlı hesabımdan gider masrafları diycem ama bu resmen parayı gasp etmektir üstelik hiçbir bilgi vermeden alıyorlar.

Ben limango - gittigidiyor tarzı sitelerden alışveriş yapmak için para bırakmak durumundayım e şimdi nasıl bırakıcam hiçbir halta yaramayacak bu kartım  >:(

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 07 Ekim 2011, 17:51:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hmm hiç dikkat etmedım ben maaş müşterisiyim kesmezler heralde benden

Sende dikkatli ol.Çünkü garanti bankası benden 2008 yılında şirket maaşlarımızı düzenli ödeyemediği için hesap işletim ücreti kesmişti.Bu konuda tecrübeliyim.Kafalarına göre eğer maaş düzenli yatmaz ise ücret kesebilirler.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 07 Ekim 2011, 18:01:50 »
yok ben devlet memuruyum ödeme konusunda sıkıntı olmaz
:)

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 07 Ekim 2011, 18:04:54 »
en iyi benim herhalde ben bankaya vermiyor banka dan alıyorum önceki işimde işsiz sigortası yaptırmıştım 2 sene 12 tl falan ödedim her ay şimdi 6 ay 640 tl garanti bankasında para alıyorum bu ay son taksit alacağım

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2011, 18:08:25 »
en iyi benim herhalde ben bankaya vermiyor banka dan alıyorum önceki işimde işsiz sigortası yaptırmıştım 2 sene 12 tl falan ödedim her ay şimdi 6 ay 640 tl garanti bankasında para alıyorum bu ay son taksit alacağım
Bende ödemiştim ama sonra kapattırdım.Peki hem garanti bankasından hemde devlettten işkurdan yani maaş alabiliyormusun ?
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #15 : 07 Ekim 2011, 18:57:29 »
maaş müşterilerinden kesmiyorlarmış sanırım, ama yetti artık ben havale etmiyorum hiçbirşey yapmıyorum sadece paramı koyuyorum benden hesap işletim ücreti alıyorlar hadi havale filan yapsam devamlı hesabımdan gider masrafları diycem ama bu resmen parayı gasp etmektir üstelik hiçbir bilgi vermeden alıyorlar.

Ben limango - gittigidiyor tarzı sitelerden alışveriş yapmak için para bırakmak durumundayım e şimdi nasıl bırakıcam hiçbir halta yaramayacak bu kartım  >:(

heyete başvurun en sonki aşama olur bro..şubeye başvurma şakın ! müşteri hizmetlerini ara durumu anlat ve itiraz et ayrıca hesabından çekilen bu tutarın geri ödenmesini talep et..eğer sonuç alamazsan heyete başvur..heyette de büyük ihtimal kazanırsın..şunu da bilin ki hesap açtırdığınız zaman kafadan 40-45 Tl hesap açtırma ücreti alınıyor..Sadece bu başlangıç ve devamı da var ! ...
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2011, 19:06:08 »

heyete başvurun en sonki aşama olur bro..şubeye başvurma şakın ! müşteri hizmetlerini ara durumu anlat ve itiraz et ayrıca hesabından çekilen bu tutarın geri ödenmesini talep et..eğer sonuç alamazsan heyete başvur..heyette de büyük ihtimal kazanırsın..şunu da bilin ki hesap açtırdığınız zaman kafadan 40-45 Tl hesap açtırma ücreti alınıyor..Sadece bu başlangıç ve devamı da var ! ...

Bro şube zaten hiç ilgilenmedi zaten saygısız terbiyesiz bir çalışanı yüzünden sinirlerim epey bozuldu, müşteri hizmetlerini aradım oda gidip şube müdürüyle görüşmemi istiyor bildiğimiz devlet kapısı işte  >:(

Şikayetvar.com'a şikayetimi yazdım herkesle ilgilenmişler zaten çoğunluk bundan şikayetçi ama şikayetim henüz onaylanmadı. Tükoder'in Balıkesir şubesine mail attım heyete başvurun biz size her türlü yardımcı oluruz bununla ilgili birçok karar var alamazlar bu parayı bu kona kesinleşmiş yargı kararları var siz kazanırsınız ve banka karşı dava açamaz açsa bile her türlü arkanızda oluruz diye mail atmışlar.

Şimdi şikayetvar'a yazdığım onaylanır ve en son çekilen 32.88TL iade edilirse THH gitmiycem eğer iade etmezlerse 2005 yılından bu yana kesilen tüm kesintiler için THH başvurup hepsini geri almak için uğraşıcam hakkımı aramaktanda çekinmiycem.  :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #17 : 07 Ekim 2011, 19:10:18 »
fusterous ; Tükoder de sözlerimi teyit etmiş ..Normalde senden hiçbir şekilde ücret alınmaması gerekiyor..Önceki hesap kayıtlarında öğrencilik sıfatında bile kesilmesi normal değil..Bankacılık anlayışı hep aynıdır..Devlet yada yarı özel fark etmiyor yine de Katılım Bankaları bu tip konulara daha yapıcı bakıyor..Mutlaka üstüne gidersen sonuç alırsın..Ve onlarda uzlaşmak isteyecektir... (:
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #18 : 07 Ekim 2011, 19:30:29 »
 3 ayda miktar 500 liradan aşağı düştüğünde kesiliyo normalde

Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sahte

• Usta Kampanyacı
  • Uykum Gibi Gelsene...!
« Yanıtla #19 : 07 Ekim 2011, 20:13:44 »
bende burs için hesap açmıştım bndende kesmişlerdi 3 ayda 10 Tl kesiyolarms herhangi bi faturaya ödeme talimatı verin kesmeyelim dediler.