0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım 1 tane son 1 çekim kaldı iyi bişey çıkarsa diye saklıyorumişimyok
bende aldım 1 tane son 1 çekim kaldı iyi bişey çıkarsa diye saklıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım 1 tane son 1 çekim kaldı iyi bişey çıkarsa diye saklıyorumişimyok sen kendi nickine bak calculcalculculllculll
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım 1 tane son 1 çekim kaldı iyi bişey çıkarsa diye saklıyorumişimyok sen kendi nickine bak calculcalculculllculll ahuahuahuahuahuuha koptum hiç boyle yorumlayan olmamıştı
Arkadaslar yakala.co nun gecen seferki dograyıcı kampanyasından 27 lira olandan alanların ürünü geldi mi? Uzun zaman gecti ama gelmedi bana
çeklerin kullanma süresinin ne zaman biteceğine dair şurda 31.12.2011 demişler. Ben buna güveniyorum, umarım doğrudur.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin