0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu çeklerin son kullanması kesin kasım sonumu mesaj attım cevap vermedi mh.bende facebook duvarına yazıyorum çeklerimizin son kullanım tarihi ne zaman diye hemen siliyorlar yorumumu sanırım yakında hepsini sıfırlayacaklar
bu çeklerin son kullanması kesin kasım sonumu mesaj attım cevap vermedi mh.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu çeklerin son kullanması kesin kasım sonumu mesaj attım cevap vermedi mh.bende facebook duvarına yazıyorum çeklerimizin son kullanım tarihi ne zaman diye hemen siliyorlar yorumumu sanırım yakında hepsini sıfırlayacaklar grupfoni gibi güzel şeyler verseydi şimdiye o çeklerin hepsi tükenmişti ! (.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu çeklerin son kullanması kesin kasım sonumu mesaj attım cevap vermedi mh.bende facebook duvarına yazıyorum çeklerimizin son kullanım tarihi ne zaman diye hemen siliyorlar yorumumu sanırım yakında hepsini sıfırlayacaklar grupfoni gibi güzel şeyler verseydi şimdiye o çeklerin hepsi tükenmişti ! (.cidden alacak hiçbişi bulamıyorrum hep adı sanı duyulmamış şeyler veriyor. bir tchibo güzeldi onuda kaçırdık
masayı ilk gördüğümde alayım dedim, sonra forumları okuyup hakkında kötü yazıları okuyonca vazgeçtim. sonra yine almaya karar verdim, buraya bakınca tekrar vazgeçtim. ama bi daha düşünüp yine almaya karar verdim sonuçta 9 tl'ye gelecek. sizin için kendimi feda ediyorum, bakalım kaliteli miymiş dandik mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu çeklerin son kullanması kesin kasım sonumu mesaj attım cevap vermedi mh.bende facebook duvarına yazıyorum çeklerimizin son kullanım tarihi ne zaman diye hemen siliyorlar yorumumu sanırım yakında hepsini sıfırlayacaklar grupfoni gibi güzel şeyler verseydi şimdiye o çeklerin hepsi tükenmişti ! (.cidden alacak hiçbişi bulamıyorrum hep adı sanı duyulmamış şeyler veriyor. bir tchibo güzeldi onuda kaçırdıko da anlıktı ve sadece 25 dk direndi ! .. Grupfoniyi incele farkı anlarsın..Umarım Yakala.Co 'da sürekli hale gelir ...
kargo kimden
sömürün ben alıyom bitaneLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin