0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir arada şundan verseler ne güzel olur..Dedikodu dinleriz ne güzel. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Çekleri süresi 1 yıl arkadaşlar tel. sordum 02123660900 arayın sorun öyle diyorlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmasayı ilk gördüğümde alayım dedim, sonra forumları okuyup hakkında kötü yazıları okuyonca vazgeçtim. sonra yine almaya karar verdim, buraya bakınca tekrar vazgeçtim. ama bi daha düşünüp yine almaya karar verdim sonuçta 9 tl'ye gelecek. sizin için kendimi feda ediyorum, bakalım kaliteli miymiş dandik mi o masanın ayakları uzun kullanımı zor gibi duruyor,ben de şunu aldım masanın bacakları yaklaşık 15 cm civarında ancak uzatılarak 25 cm olabiliyor fanı da olması notebook için cazip hale getiriyor ancak ayakları yere saglam oturtamazsanız herdaim deprem hissiyle bilgisayarı kullanmak zorunda kalıyorsunuz çok bişey beklemesem de daha önce ben de biolog gibi şu sehpayı kullandıgım için şu an notebooktan daha iyi performans alıyorum.
masayı ilk gördüğümde alayım dedim, sonra forumları okuyup hakkında kötü yazıları okuyonca vazgeçtim. sonra yine almaya karar verdim, buraya bakınca tekrar vazgeçtim. ama bi daha düşünüp yine almaya karar verdim sonuçta 9 tl'ye gelecek. sizin için kendimi feda ediyorum, bakalım kaliteli miymiş dandik mi