0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya benim bu hediye çekini mutlaka almam gerekiyor acemiyim yarışmada da nasıl olcak bilmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya benim bu hediye çekini mutlaka almam gerekiyor acemiyim yarışmada da nasıl olcak bilmiyorum Açık artırma ile sıraya gir kazan yarışması arkadaşım..Örneğin en az açık artırmaya 5 puan ekleyebilirsin..Misal 5 puan ekledin sistem senin daha ne kadar yatırman gereken puanı sana gösteriyor..Örneğin 5 puan kullandın sistem sana 30 dedi..30 puanın daha varsa hediye senin:-)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya benim bu hediye çekini mutlaka almam gerekiyor acemiyim yarışmada da nasıl olcak bilmiyorum Açık artırma ile sıraya gir kazan yarışması arkadaşım..Örneğin en az açık artırmaya 5 puan ekleyebilirsin..Misal 5 puan ekledin sistem senin daha ne kadar yatırman gereken puanı sana gösteriyor..Örneğin 5 puan kullandın sistem sana 30 dedi..30 puanın daha varsa hediye senin:-)tamam onu biliyorum ama hepi topu 20 puanım var , maşallah forumda 15 üyelikle giren varken oyuna şansım çok düşük sanırım , bu 20 puanda boş yere gidecek geçen hafta olduğu gibi sanırım