ya benim bu hediye çekini mutlaka almam gerekiyor![]()
![]()
acemiyim yarışmada da nasıl olcak bilmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya benim bu hediye çekini mutlaka almam gerekiyor![]()
![]()
Açık artırma ile sıraya gir kazan yarışması arkadaşım..Örneğin en az açık artırmaya 5 puan ekleyebilirsin..Misal 5 puan ekledin sistem senin daha ne kadar yatırman gereken puanı sana gösteriyor..Örneğin 5 puan kullandın sistem sana 30 dedi..30 puanın daha varsa hediye senin:-)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya benim bu hediye çekini mutlaka almam gerekiyor![]()
![]()
Açık artırma ile sıraya gir kazan yarışması arkadaşım..Örneğin en az açık artırmaya 5 puan ekleyebilirsin..Misal 5 puan ekledin sistem senin daha ne kadar yatırman gereken puanı sana gösteriyor..Örneğin 5 puan kullandın sistem sana 30 dedi..30 puanın daha varsa hediye senin:-)
tamam onu biliyorum ama hepi topu 20 puanım var , maşallah forumda 15 üyelikle giren varken oyuna şansım çok düşük sanırım , bu 20 puanda boş yere gidecek geçen hafta olduğu gibi sanırım