0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
52.50 alışverişe 2,50 ödedim. Teşekkürler ShenShakraQ
kampanya ne zaman son gün
Samsun Türkiş Migrosu aradım.Her 50-TLde bir kupon okuması gerekiyor.Sistemin izin vermemesi gerekli,izin veriyorsa bizim için sorun yok dedi:)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSamsun Türkiş Migrosu aradım.Her 50-TLde bir kupon okuması gerekiyor.Sistemin izin vermemesi gerekli,izin veriyorsa bizim için sorun yok dedi:)))ooo o zaman sömürrrrrrrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSamsun Türkiş Migrosu aradım.Her 50-TLde bir kupon okuması gerekiyor.Sistemin izin vermemesi gerekli,izin veriyorsa bizim için sorun yok dedi:)))ooo o zaman sömürrrrrrrr Gitmedin mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSamsun Türkiş Migrosu aradım.Her 50-TLde bir kupon okuması gerekiyor.Sistemin izin vermemesi gerekli,izin veriyorsa bizim için sorun yok dedi:)))ooo o zaman sömürrrrrrrr Gitmedin mi gidemedim ya yarım saate gitcem
Telefonda ne soruyosunuz? Kafamda soruyu oluşturamadım