Gönderen Konu: TURKCELL hanımlar klübü, MİGROSta geçerli 10 TL indirim 31 Ağustos 2011  (Okunma sayısı 11853 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
biraz önce denedim 8 şifre vardı hepsini aldım ama kasiyer olmaz dedi 1 tane kullanabilirsiniz. Başka bi görevlide evet okutursak hepsini okur indirim düşer sonrasında genel müdürlük açığı bizden kasiyerden sorar ve hatta işine bile son verilir dedi. Hadi bi migrostan aldık diyelim bunun ahireti de var kullanırken bir kez daha düşünün derim. Anlatılanlar beni çok düşündürdü ve başka migrosa bakmaktan vazgeçtim.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
biraz önce denedim 8 şifre vardı hepsini aldım ama kasiyer olmaz dedi 1 tane kullanabilirsiniz. Başka bi görevlide evet okutursak hepsini okur indirim düşer sonrasında genel müdürlük açığı bizden kasiyerden sorar ve hatta işine bile son verilir dedi. Hadi bi migrostan aldık diyelim bunun ahireti de var kullanırken bir kez daha düşünün derim. Anlatılanlar beni çok düşündürdü ve başka migrosa bakmaktan vazgeçtim.
yok dostum oyle bişey olmaz bence sonuçta ellerinde kupon var ve kuponun üstünde 50 lira üzerinde kullanılır yazmıyormuş.ve kasiyer bilgilendirilmdiyse neden o sorumlu olsun onun üstü sorumlu olur ve bir çek içinde önemli bir kişiyi kovmazlar

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
herkes işine geldiği gibi yorumlayabilir. Kuponların üstünde yazan:
kotalı indirim çeki
Bu çek 50.00 tl ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

yazıyor.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
herkes işine geldiği gibi yorumlayabilir. Kuponların üstünde yazan:
kotalı indirim çeki
Bu çek 50.00 tl ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

yazıyor.
harbimi bi arkadaş oyle birşey yazmıyor diyordu bende ondan oyle dedim daha gidip bastırmadım kuponu.benimde içime bi kurt düştü şimdi ya ne yapsam acaba

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
belkide öncesinde yazmıyordur şimdi yazıyor çekler bende koca harflerle KOTALI İNDİRİM ÇEKİ yazıyor açıklamalarda da 50 ve üzeri çeklerde kullanılıyor diyor.

içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle davranın.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
belkide öncesinde yazmıyordur şimdi yazıyor çekler bende koca harflerle KOTALI İNDİRİM ÇEKİ yazıyor açıklamalarda da 50 ve üzeri çeklerde kullanılıyor diyor.

ya bide şoyle birşey var ama 50 tl ve üzeri alışverişlerde bir tane çek kullanılır diye bişey yazıyormu peki.ben 50 tl ve üzeri alışveriş yapıyorum evet ve 4 tane çek kullanıyorum.birde eğer tek çek kullanılır gibi bir koşul varsa sistem ikinciye izin vermesin o zaman.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2011, 12:18:34 Gönderen: calculus07 »

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
bence kullanmayalım bir başkasının ekmegine mani olmayalım ha yok onlarada bir zararı yoksa bizim işimizide görmüyorlarsa migrosa  bu hareket yakışmadı diyip oturalım

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı

ya bide şoyle birşey var ama 50 tl ve üzeri alışverişlerde bir tane çek kullanılır diye bişey yazıyormu peki.ben 50 tl ve üzeri alışveriş yapıyorum evet ve 4 tane çek kullanıyorum

sadece 50 ve üzeri alışverişlerde geçerlidir diye yazıyor.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı

ya bide şoyle birşey var ama 50 tl ve üzeri alışverişlerde bir tane çek kullanılır diye bişey yazıyormu peki.ben 50 tl ve üzeri alışveriş yapıyorum evet ve 4 tane çek kullanıyorum

sadece 50 ve üzeri alışverişlerde geçerlidir diye yazıyor.
ben gidip bi konuşcam danışmadakilerle tanıdık oldular zaten

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
52.50 alışverişe 2,50 ödedim.
Teşekkürler ShenShakraQ