0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allahmmmmm nerde satılıyo bu ürünler ya
ne ürünlermiş cilit bangte yok ortalıkta
Cloves. hediye kazanırsan şifreli kapağı ibraz etmeni istiyorlar. ürünler çabuk bittiği içinde markette şiifreyi okuyup evde giren kişi, hediye çıkarsa o kapaklı ürünü bulamayabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCloves. hediye kazanırsan şifreli kapağı ibraz etmeni istiyorlar. ürünler çabuk bittiği içinde markette şiifreyi okuyup evde giren kişi, hediye çıkarsa o kapaklı ürünü bulamayabilir.ben o şekilde katılmayacağım zaten ama bütün ürünlerde şifre aynı ise katılımcı ürünü almaya gerek duymaz şifre ile katılımı yapar ve kazanırsa gider alır ürünü.Şimdi bim den geldim pazara çıkmışken bakayım dedim yok bitmiş ürünler.Daha önceden alıp attıklarımız vardı dursalar iyiymiş.Ayrıca cilit bang de yok yani şifreli ürünler yok hiç bir yerde.Şifreyi birisi söylese hiç olmazsa alana kadar katılmış oluruz
ben cilit bang şifresi istemedim ki melis ürününün şifresini istedim sonuçta tüm ürünlerde aynı numara var bugün değilse bile yarın diğer marketlere bakacağım hiç olmazsa boş duracağıma sitesindeki oyunu oynarım diye düşünmüştüm.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinterbrik ederim kazananları ben katılmamştm buna güle güle kullasınlaraa tuh bende sony psp kazananı sen sanmstm
terbrik ederim kazananları ben katılmamştm buna güle güle kullasınlar