Gönderen Konu: Melisle tam tadında...18 eylül 1. kampanya 16 ekim 2. kampanya son  (Okunma sayısı 27059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rengin

• Usta Kampanyacı
  • все будет хорошо 다 잘 될 것입니다
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Allahmmmmm nerde satılıyo bu ürünler ya :)

migros ve bimde var :)
‘Rabbim!

Ben senin bana indireceğin hayra
öylesine muhtacım ki…’

Kasas / 24

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
ne ürünlermiş cilit bangte yok ortalıkta  :)

evet onuda bulamadım saklıolar mıdır nedir :)

migrosa bakamadım da 5 markete baktm bim dahil ama yoktu

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
Cloves. hediye kazanırsan şifreli kapağı ibraz etmeni istiyorlar. ürünler çabuk bittiği içinde markette şiifreyi okuyup evde giren kişi, hediye çıkarsa o kapaklı ürünü bulamayabilir.
ben o şekilde katılmayacağım zaten ama bütün ürünlerde şifre aynı ise katılımcı ürünü almaya gerek duymaz şifre ile katılımı yapar ve kazanırsa gider alır ürünü.Şimdi bim den geldim pazara çıkmışken bakayım dedim yok bitmiş ürünler.Daha önceden alıp attıklarımız vardı dursalar iyiymiş.Ayrıca cilit bang de yok yani şifreli ürünler yok hiç bir yerde.Şifreyi birisi söylese hiç olmazsa alana kadar katılmış oluruz

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Cloves. hediye kazanırsan şifreli kapağı ibraz etmeni istiyorlar. ürünler çabuk bittiği içinde markette şiifreyi okuyup evde giren kişi, hediye çıkarsa o kapaklı ürünü bulamayabilir.
ben o şekilde katılmayacağım zaten ama bütün ürünlerde şifre aynı ise katılımcı ürünü almaya gerek duymaz şifre ile katılımı yapar ve kazanırsa gider alır ürünü.Şimdi bim den geldim pazara çıkmışken bakayım dedim yok bitmiş ürünler.Daha önceden alıp attıklarımız vardı dursalar iyiymiş.Ayrıca cilit bang de yok yani şifreli ürünler yok hiç bir yerde.Şifreyi birisi söylese hiç olmazsa alana kadar katılmış oluruz

Cilint bagda kasa fişi no istiyorlar, şu an şifre bulsan bile çekilişe girerken yazdığın kasa fişinin aynısını bulmak çok zor olur.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
cilit bang mopaş markette buldum.Melis için migros ve kiler markete bakıcam
moustache pig :D

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
ürün olmadan bişey kazanamıyozmu kayıt ol deynce ürün kodu istiyor çünkü

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
ben cilit bang şifresi istemedim ki :)  melis ürününün şifresini istedim sonuçta tüm ürünlerde aynı numara var bugün değilse bile yarın diğer marketlere bakacağım hiç olmazsa boş duracağıma sitesindeki oyunu oynarım diye düşünmüştüm.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
ben cilit bang şifresi istemedim ki :)  melis ürününün şifresini istedim sonuçta tüm ürünlerde aynı numara var bugün değilse bile yarın diğer marketlere bakacağım hiç olmazsa boş duracağıma sitesindeki oyunu oynarım diye düşünmüştüm.

onu da bulamassın , şöyle ki mesela ben yakan turşu aldım bir daha ki markete gittiğimde kodu değişmişti, yani  ürün aynı ürün ama seri no değişiyor sanırım her  üretimde

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
bızım burdakı mıgrosların ıkısı de 3M...karsılıklılar hemde...ama Melıs urunlerınde sıfre fılan yok...ya da ben goremıyorum...Allah askına bırı ceksın de koysun foruma...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sahte

• Usta Kampanyacı
  • Uykum Gibi Gelsene...!
terbrik ederim kazananları ben katılmamştm buna güle güle kullasınlar

aa tuh bende sony psp kazananı sen sanmstm

yok ben değilim soydaşlarım  :D keşke ben olsaydım ama bnde bulamıyorm ürünleri