Gönderen Konu: Tekin Acar Destek  (Okunma sayısı 6435 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Tekin Acar Destek
« Yanıtla #30 : 21 Ağustos 2011, 17:24:41 »
ya bu kadınd huyundan hiç vazgecmiyo her sefernde iki foto cekip farklı kişi gibi iki katılım yapıyo ya :)

Çevrimdışı rengin

• Usta Kampanyacı
  • все будет хорошо 다 잘 될 것입니다
« Yanıtla #31 : 21 Ağustos 2011, 17:31:14 »
bende beğendim :)
‘Rabbim!

Ben senin bana indireceğin hayra
öylesine muhtacım ki…’

Kasas / 24

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 21 Ağustos 2011, 17:58:17 »
Canım resmini beğendim ama bu fakeler varken kazanman zor gibi:(

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 21 Ağustos 2011, 18:47:53 »
P.H içeriklerini silmişsiniz ancak kendisi bana feci mesajlar yolluyor ben bu kadar ahlaksız insan görmedim. Kendisinin son yazdıkları aman Allahım dedirtecek türen ve inanmıyor şikayetçi olacağıma insanlar herkesi kendi giib sahte hesap zannediyor. Avukat olsam kampanyalarda ne işim olurmuş kardeşim keyfimin kahyasımısın en başta ikinci olarak Tekin Acarda yokum. Colgate konusu açmış onu hiç anlamadım ne alaka. Uçmuş kafası iyice tebligat alıp bilgisayarına el konunca aklı başına gelir. Birde Facebook hesabını kapatırım diye tehdit etmiş ,  ahlaksız şeyler yolarım sıkıyorsa hepsini yap Allahtan başka kimseden korkmam. Bu kişilere karşı lütfen duyarsız olmayın benim gibi rahatsız ettiği diğer kişiler varsa tavsiyem Savcılık 2sn sürmez dilekçeniz ile. Hala elim ayağım titriyor okuduklarımdan sonra yüzüm kızardı resmen nasıl yazabilmiş onları inanamıyorum.  Ve haberi yok avukat olmanın yanısıra ben Rizeliyim kendisinin tehditleri duvara çarpar kendine geri döner.
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2011, 19:04:41 Gönderen: posedion78 »
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 21 Ağustos 2011, 19:24:37 »
Resmimle hesapda açmış müthiş oldu yani istesem bu kadr olmazdı Pelin Hanım okuyorsan al bilgisayarını kucağına kaç!!!!!!
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #35 : 21 Ağustos 2011, 19:33:52 »
dün begendım bende canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 21 Ağustos 2011, 20:31:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Resmimle hesapda açmış müthiş oldu yani istesem bu kadr olmazdı Pelin Hanım okuyorsan al bilgisayarını kucağına kaç!!!!!!

bende yazacağım şimdi sayfaya o pelin hüseyini şikayet için.. Ar damarı çatlamış bunların.. biraz kalabalık olup şikayet etsek sayfa duvarına birşeyler olur diye düşünüyorum..
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 21 Ağustos 2011, 20:42:50 »
Şu an adıma aç.tığı hesap kapatıldı ama o... Esra diye bir hesap açılmış o da onun işidir heralde ama resim falan koymaöış daha. Ramazan ayı ya ne kadar terbiyesiz insnalar var şaşırdım kaldım inşallah Hera arkdaşımız kazanır burdan. Onun için dua ediyorum bu gibi kişiler rezilliklerini yapsınlar bana sökmez ben kendimi bildikten sonra . Bol şanslar Hera.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 21 Ağustos 2011, 20:46:33 »
çok sayıda oya sahip olan pelin huseyin dısında birkaç kişi daha var.. birlik olsak üstesinden geliriz lakin pek birlik yok malesef..
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 21 Ağustos 2011, 21:13:59 »
69..bol şans ;)