ya bu kadınd huyundan hiç vazgecmiyo her sefernde iki foto cekip farklı kişi gibi iki katılım yapıyo ya
Canım resmini beğendim ama bu fakeler varken kazanman zor gibi:(
P.H içeriklerini silmişsiniz ancak kendisi bana feci mesajlar yolluyor ben bu kadar ahlaksız insan görmedim. Kendisinin son yazdıkları aman Allahım dedirtecek türen ve inanmıyor şikayetçi olacağıma insanlar herkesi kendi giib sahte hesap zannediyor. Avukat olsam kampanyalarda ne işim olurmuş kardeşim keyfimin kahyasımısın en başta ikinci olarak Tekin Acarda yokum. Colgate konusu açmış onu hiç anlamadım ne alaka. Uçmuş kafası iyice tebligat alıp bilgisayarına el konunca aklı başına gelir. Birde Facebook hesabını kapatırım diye tehdit etmiş , ahlaksız şeyler yolarım sıkıyorsa hepsini yap Allahtan başka kimseden korkmam. Bu kişilere karşı lütfen duyarsız olmayın benim gibi rahatsız ettiği diğer kişiler varsa tavsiyem Savcılık 2sn sürmez dilekçeniz ile. Hala elim ayağım titriyor okuduklarımdan sonra yüzüm kızardı resmen nasıl yazabilmiş onları inanamıyorum. Ve haberi yok avukat olmanın yanısıra ben Rizeliyim kendisinin tehditleri duvara çarpar kendine geri döner.
Resmimle hesapda açmış müthiş oldu yani istesem bu kadr olmazdı Pelin Hanım okuyorsan al bilgisayarını kucağına kaç!!!!!!
Resmimle hesapda açmış müthiş oldu yani istesem bu kadr olmazdı Pelin Hanım okuyorsan al bilgisayarını kucağına kaç!!!!!!
bende yazacağım şimdi sayfaya o pelin hüseyini şikayet için.. Ar damarı çatlamış bunların.. biraz kalabalık olup şikayet etsek sayfa duvarına birşeyler olur diye düşünüyorum..
Şu an adıma aç.tığı hesap kapatıldı ama o... Esra diye bir hesap açılmış o da onun işidir heralde ama resim falan koymaöış daha. Ramazan ayı ya ne kadar terbiyesiz insnalar var şaşırdım kaldım inşallah Hera arkdaşımız kazanır burdan. Onun için dua ediyorum bu gibi kişiler rezilliklerini yapsınlar bana sökmez ben kendimi bildikten sonra . Bol şanslar Hera.
çok sayıda oya sahip olan pelin huseyin dısında birkaç kişi daha var.. birlik olsak üstesinden geliriz lakin pek birlik yok malesef..