Gönderen Konu: Facebook'da Bi Şeyler Dönüyor  (Okunma sayısı 4926 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Facebook'da Bi Şeyler Dönüyor
« Yanıtla #10 : 11 Ağustos 2011, 01:52:14 »
Yok bir gariplik var mesela Nivea yarışmasında yorum yapılamıyormuş şu anda ve ben yorum yapmıştım gündüz yorumum var resmim var ama ismim yok Facebook User olmuşum. Yine bir değişikler yapılıyor gibi.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 11 Ağustos 2011, 01:59:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yok bir gariplik var mesela Nivea yarışmasında yorum yapılamıyormuş şu anda ve ben yorum yapmıştım gündüz yorumum var resmim var ama ismim yok Facebook User olmuşum. Yine bir değişikler yapılıyor gibi.

Baya bir değişiklik yapılıyor. :-\
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2011, 02:03:58 »
Büyük ihtimal özel hayat gizliliği sorunu vardı onunla alakalı değişim ve yeni eklenicek özellikler nedeni ile arada gariplikler oluyor galiba . Malum rakip Google+ çıkınca Facebook da değişime girdi.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #13 : 11 Ağustos 2011, 02:06:34 »
şuan face giremiyorum yaa

Bu web sayfası kullanılamıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ana makinesine bağlantı kesildi.
Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
Bu web sayfasını daha sonra yeniden yükle...... vs gibi bi uyarı çıkıyor bende. ama başka sitelere giriyorum  :-\

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 11 Ağustos 2011, 02:17:11 »
Evet Facebook bugün bir çökme günü yaşıyor ama bence nedeni yaptığı güncellemeler. Benim açık ancak mesela katılmış olduğum yarışmada yorumum var resmim var ama ismim yok. Yada başka arkdaşlar o yarışmaya hiç yorum gönderemiyormuş. Bakalım yarına kadar çözerler durumu diye düşünüyorum birde tabii bizden dns - ip kaynaklı sorunda olabilir. Çünkü bir arkadaş dns değiştirip girebilmiş garip bir durum sonuç olarak.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı uydurbisey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 11 Ağustos 2011, 02:18:47 »
bende giremedim
bana balık verme, balık tutmayı da öğretme. şöyle az kenara çekil, yeter. Hem nerden çıktı ki ben balık mı istedim senden?

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 11 Ağustos 2011, 10:00:14 »
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz az önce bir virüs tarafından bir siteye dahil edildim sürekli kadın resimleri gönderiliyor profilime bu problemi nasıl düzeltmeliyim. ayrıca birkaç arkadaşımda dahil olmuş bu siteye resimleri şikayet ettim arkadaşlarımı engelledim başka ne yapabilirim

Çevrimdışı zeynep86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 11 Ağustos 2011, 10:03:56 »
yüklediğin bir uygulama gönderiyordur o uygulamayı bulman lazım. Oyun uygulaması olabilir başka bir şey olabilir... Çünkü uygulamalar kişisel bilgilerimize erişebiliyorlar
Dünle beraber gitti cancağızım;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım
[Mevlana]

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 11 Ağustos 2011, 18:28:33 »
Anonymous adlı ünlü grup şuanda facebook'a saldırı düzenliyor , kendi irc topluluğundada belirtmişler Anonymous kimdir google'den bilgi alabilirsiniz
moustache pig :D

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #19 : 11 Ağustos 2011, 18:32:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Anonymous adlı ünlü grup şuanda facebook'a saldırı düzenliyor , kendi irc topluluğundada belirtmişler Anonymous kimdir google'den bilgi alabilirsiniz
şimdimi? ve nerden biliyosun kasında değilmiydi o
...