Gönderen Konu: Facebook'da Bi Şeyler Dönüyor  (Okunma sayısı 4937 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
Ynt: Facebook'da Bi Şeyler Dönüyor
« Yanıtla #30 : 11 Ağustos 2011, 22:32:25 »
yaw birgünde facesiz yaşayın. bu kadar önemlimi?
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 11 Ağustos 2011, 22:41:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Biz facesiz değil, kampanyasız yaşayamıyoruz onun için  ;D :D
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 11 Ağustos 2011, 22:44:25 »

ben face olmadan depresyonlara girerim yalnız :(
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 11 Ağustos 2011, 22:49:53 »
valla. hastalık derecesinde bağlılık kötü. yaşınızı bilmem ama gençler için netin zararı çok fazla bence. benim oğlum Burak 4 yaşında bende nete gireceğim diyor bilgisayarın karşısına oturup.  :D
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 11 Ağustos 2011, 23:09:47 »
valla. hastalık derecesinde bağlılık kötü. yaşınızı bilmem ama gençler için netin zararı çok fazla bence. benim oğlum Burak 4 yaşında bende nete gireceğim diyor bilgisayarın karşısına oturup.  :D

benim oğlanda 3 yaşında ama pc acıp kapıyor kendine oyunlar acıyor netten nolcak bilmiyorum bu yaşta bunları yapan bir cocuk korkutuyor beni bu net  ???

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 11 Ağustos 2011, 23:13:12 »
aman dikkat arkadaşlar bende bu haberden sonra 10 dk da bir dolanıyorum evin içinde

Bilgisayar başında ölüm
01 Ağustos 2011 Pazartesi 10:48

12 saatlik oyun yüzünden hayatından oldu. İşte o akıllara durgunluk veren ölüm...

İngiltere'nin Sheffield kentinde yaşayan 20 yaşındaki Chris Staniforth, arkadaşlarıyla birlikte 12 saat boyunca oyun konsolu X-Box'ta oyun oynadıktan sonra aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi. Chris'in ölümü aile ve arkadaş çevresinde büyük şaşkınlığa yol açarken, otopsi sonuçları ölüm sebebinin hareketsizliğe bağlı damar içi pıhtılaşma olduğunu ortaya koydu.

Chris'in babası, çok büyük üzüntü içinde olduğunu ifade ederek, "Bir ebeveyn olarak bilgisayar oyunu oynamanın çocuğunuza zarar vereceğini düşünmüyorsunuz. Çünkü çocuğunuzun ne yaptığını bildiğini düşünüyorsunuz" dedi.  Chris'in adeta bilgisayar oyunları için yaşadığını ifade eden babası, oğlunun video oyunu tasarımcısı olmak istediğini ve Leicester Üniversitesi'nden de kabul aldığını belirtti. Öte yandan bu ölümün ardından oyun konsolunu üreten şirketi suçlamayı düşünmediğini vurgulayan acılı baba, "Bu onların hatası değil. Yapmamız gereken şey çocuklarımızı bilinçlendirmek" diye konuştu.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #36 : 11 Ağustos 2011, 23:16:12 »
aman dikkat arkadaşlar bende bu haberden sonra 10 dk da bir dolanıyorum evin içinde

Bilgisayar başında ölüm
01 Ağustos 2011 Pazartesi 10:48

12 saatlik oyun yüzünden hayatından oldu. İşte o akıllara durgunluk veren ölüm...

İngiltere'nin Sheffield kentinde yaşayan 20 yaşındaki Chris Staniforth, arkadaşlarıyla birlikte 12 saat boyunca oyun konsolu X-Box'ta oyun oynadıktan sonra aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi. Chris'in ölümü aile ve arkadaş çevresinde büyük şaşkınlığa yol açarken, otopsi sonuçları ölüm sebebinin hareketsizliğe bağlı damar içi pıhtılaşma olduğunu ortaya koydu.

Chris'in babası, çok büyük üzüntü içinde olduğunu ifade ederek, "Bir ebeveyn olarak bilgisayar oyunu oynamanın çocuğunuza zarar vereceğini düşünmüyorsunuz. Çünkü çocuğunuzun ne yaptığını bildiğini düşünüyorsunuz" dedi.  Chris'in adeta bilgisayar oyunları için yaşadığını ifade eden babası, oğlunun video oyunu tasarımcısı olmak istediğini ve Leicester Üniversitesi'nden de kabul aldığını belirtti. Öte yandan bu ölümün ardından oyun konsolunu üreten şirketi suçlamayı düşünmediğini vurgulayan acılı baba, "Bu onların hatası değil. Yapmamız gereken şey çocuklarımızı bilinçlendirmek" diye konuştu.

babamda bunu okumus bana söylüyodu bende korktum bu haberden snra arada temzlge veriyrm kendmmii :)))

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 11 Ağustos 2011, 23:16:51 »
12 saatmi yuhh. :o

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #38 : 11 Ağustos 2011, 23:18:28 »
bana o haberı okuttular sonra bagrıs cagrıs...netbookumu sevmese kırardı valla...sımdı 10m2 lık odanın ıcınde saga sola bakıorum sureklı ekrana bakmıyorum..hayır calıstıgım yerde de bılgısayardan ders anlatıyoruz...:) neyse eskısı kadar tepkı vermıyorlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 12 Ağustos 2011, 02:40:32 »
Tehlike geçtimi profili değiştirebilirmiyim ??? ???