Gönderen Konu: Fake e Gelllll :D  (Okunma sayısı 4281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Ynt: Fake e Gelllll :D
« Yanıtla #10 : 07 Ağustos 2011, 11:42:07 »
o kadar çok hesabı varki artık isim bulmakta zorlanıyor demekki.. pesssss  :o :o :o
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 07 Ağustos 2011, 13:47:55 »
Ya geçen gün beni ekleyen bir arkadaşın listesinde Pelin Hüseyin adını gördüm ama kaç tane adını Pelin Hüseyin adıyla açmış 3-5 değişik sonla peln hsyen xxx şeklinde. Arkadaş listeleri görünmüyor büyük ihtimal bilerek kapalı tutuyordur malum binlerce isimlik liste. O arkadaşı da bu isimi listesinde gördüğüm için sildim artık sinirim kaldırmıyor bu hilecileri.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı erimce

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2011, 13:59:02 »
yakında terfi eder 1 mumdur 2 mumdur. ;Dyalnız bu mum olayı 14 muma kadar gider  :D :D :D :D

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #13 : 07 Ağustos 2011, 14:01:49 »
elendıkce dıskalıfıye oldukca yepyenı kampanyalarda karsımıza cıkacaklar hıc merak etmeyın...Theramed gıbı buyuk bır fırma hıc bakmadan etmeden verdı Ozan a hedıyeyı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 07 Ağustos 2011, 14:04:31 »
ahahahahahahahah koptum bu kadar da belli edilmez ki ama  ;D ;D

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #15 : 07 Ağustos 2011, 14:08:00 »
Bence feyk değil.Aat aşireti var onların face hesapları bunlar.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 07 Ağustos 2011, 14:08:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
elendıkce dıskalıfıye oldukca yepyenı kampanyalarda karsımıza cıkacaklar hıc merak etmeyın...Theramed gıbı buyuk bır fırma hıc bakmadan etmeden verdı Ozan a hedıyeyı...

elenseler ne olacak.. kızgınlıkla dün bir sayfada karşılaşınca fake cilerden biri ile,  Bundan sonra Farklı isimlerle gireceklerini bizzat fake'cilrden biri söyledi dün...  pastavillada elendiler farklı isimlerle tekrar girdiler.. yarım saatte 300 e yakın oy aldılar.. Utanmazlar üstüne birde beni şikayet ettiler fake hesaplarla oy topluyor diye... Beğenili hiçbir yarışmaya katılmayacağım artık.. stres ve kendimi yıpratmak istemıyorum..
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 07 Ağustos 2011, 14:17:35 »

elenseler ne olacak.. kızgınlıkla dün bir sayfada karşılaşınca fake cilerden biri ile,  Bundan sonra Farklı isimlerle gireceklerini bizzat fake'cilrden biri söyledi dün...  pastavillada elendiler farklı isimlerle tekrar girdiler.. yarım saatte 300 e yakın oy aldılar.. Utanmazlar üstüne birde beni şikayet ettiler fake hesaplarla oy topluyor diye... Beğenili hiçbir yarışmaya katılmayacağım artık.. stres ve kendimi yıpratmak istemıyorum..

Beni şikayeetle elettiler diyorsun,o zaman neden tekrar üyelik alıp yazdın buraya.

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 07 Ağustos 2011, 14:18:53 »
arkadşlarından birinin adı "Kel Kupeli"  :D

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 07 Ağustos 2011, 14:20:50 »

Beni şikayeetle elettiler diyorsun,o zaman neden tekrar üyelik alıp yazdın buraya.

yarışmadan elenmedim ki beni şikayet ettiler yazdım..  ne demek istediğini anlamadım..
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...