Gönderen Konu: Fake e Gelllll :D  (Okunma sayısı 4273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Fake e Gelllll :D
« Yanıtla #20 : 07 Ağustos 2011, 14:23:45 »
Şu durum var yeni binlerce hesap alabilirler ama şikayetçi olucak bir firma olsa merak etmeyin ev adreslerine kadar bütün bilgileri ortaya çıkar. Biizm Türk şirketleri çok pasif ama yabancı kaynaklı işi ciddiye alan ve bilişim suçları ile ilgilenen bir hukuk bürosu ile çalışan birine rastlarlar. O zaman bakalım kaç yeni hesap açarlar.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #21 : 07 Ağustos 2011, 14:31:52 »
Tatlı tatlı yemenin acı acı ...... olur derler.. ;D
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 07 Ağustos 2011, 14:49:14 »
Hiçbirşey olmaz bence. düzen böyle kurulmuş adam binlerce hesap açmış. Birde işleri meslekleri bu sanırım. sabah akşam net başındalar.
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı dharmaduman

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #23 : 07 Ağustos 2011, 15:01:11 »
hepiniz haklısınız ama burdaki çoğu insan büyük kampanyalarda değil ama küçük kampanyalarda haksızlık yapıyor . bir bakıyorum ki benim birtane bile kazanadıgım bi kampanyada herkes 3-5 hesaptan kazanmış. :S

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 07 Ağustos 2011, 21:49:31 »
Ne yazık ki neler neler dönüyor bizler ayakta uyuyoruz artık insanların kendi insafı ve ahlak anlayışı . En azından ilahi adalet yerini bulur diyerek kendimizi avutabiliriz.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 07 Ağustos 2011, 22:56:47 »
merak edenler için söyleyim arkadaşın bahsetdiği kişi benim madem fakeci ilan edildim bugün kadar beğenili yarışmalarda acaba büyük hediye ne kazanmışım acaba kazandıklarımın hepsi profilimde var eklenilen kişiler bir arkadaşın çiftlik  vb oyunlar için açılmış hesaplarıdır bugüne kadar beni bilen bilir kimseye dil dökecek deyilim isteyen arkadaşıkdan çıkabilir herkesin özgür iradesi kolay kolay beğenili yarışmalarda zaten pek girmeyen biriimdir en son gladede yarışdım onuda ne kadar emek verdiğimi görmşdür herkes bu saatden sonrada artık bir şey diyemiyorum kim oy istediyse kimseyi kırmadım incitmedim bahsetdiğiniz gibi yüzlerce hesabımda yok ben vede aileme ait 5 tane hesap vardır bu olay beni gerçekden çok üzdü haketmediğimi düşünüyorum keşke önce fakeci yalancı ilan etmeden önce bir sorsaydınız..
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 07 Ağustos 2011, 23:00:32 »
Mehpare Hanım ben sizinle alaklı br şey demedim herhalde dhardumudan nickli arkadaşın yazdıklarına karşılık yazdınız biraz anlaşılmaz olmuş. Benim yazdığım yazı gerçek fakeciler için şu 700 -800 cüler sakın yanlış anlamayın.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2011, 23:13:26 Gönderen: posedion78 »
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 07 Ağustos 2011, 23:07:38 »
hala yazılanları okudukça kahroluyorum ben böyle bir şeyi asla haktmemişdim ne diiyebilirimki keşke konuyu açan arkadaş önce bana bir sorsaydı ya bu zan altında bırakılmak beni çok üzdü bbir stres atıp kafa dağıtdığım bir burası vardı ne kazanmışım acaba fakeciysem laptopmu beyaz eşyamı tek ümidim bloglardır elimden geldiğince onları takip etmeye çalışmışımdır ama bu saatden sonra ne desm boş hükmü kesmişler
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 07 Ağustos 2011, 23:10:11 »
Anladım siz şu söz konusu Facebook hesabından bahsediyorsunuz mutlaka konuyu açan arkadaş cevap yazar diye düşünüyorum. Benim sözüm sizin dediğniz o gerçek dolandırıcılara.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 07 Ağustos 2011, 23:23:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hala yazılanları okudukça kahroluyorum ben böyle bir şeyi asla haktmemişdim ne diiyebilirimki keşke konuyu açan arkadaş önce bana bir sorsaydı ya bu zan altında bırakılmak beni çok üzdü bbir stres atıp kafa dağıtdığım bir burası vardı ne kazanmışım acaba fakeciysem laptopmu beyaz eşyamı tek ümidim bloglardır elimden geldiğince onları takip etmeye çalışmışımdır ama bu saatden sonra ne desm boş hükmü kesmişler

önceki yazılanlara baktımda sizin konuda mesajınız yok, olan  mesajınızı mı sildiniz?, başta ben olmak olmak üzere sizi bilen biliyor mehpare hanım üzülmeyin, forumda büyük hediye kazanamayan sayılı üyelerdensiniz fake ile sizin ne alakanız olabilir ki?