Gönderen Konu: Adrese Çiğköfte Ramazan Yarışması  (Okunma sayısı 3021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Adrese Çiğköfte Ramazan Yarışması
« Yanıtla #10 : 06 Ağustos 2011, 19:50:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
:D Ne acayip şeyler yapıyolar yha :D

Nasıl kargoya verildiği de anlatılmış. Neye bu kadar şaşırdınız, anlamadım? Yıllardır kargoyla dondurma bile gönderiliyor.
diyorki biri yazmış ne zmana kadar yemeliyim dminde yazmışki siz bozulma ihtimaline karşı 24 saat içinde tüketin :) bu sence ilginç değilmi? birisi daha var yazmış demişki çiğköftelerim geldi teşekkürler ama bozulmuş sanırım bunlar .... hani ilginç olan bu bence :)

Xkimyagerx nasıl yollandığını açıklamış. Gerçekten sağlıklı mı bilemem. Lafım sana da değil. Sadece eleştriren diğer arkadaş biraz dozu kaçırmış.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
Ynt: Adrese ÇiğKöfteYarışma
« Yanıtla #11 : 06 Ağustos 2011, 20:59:59 »
o çiğköfteler yolda kokmaz mı  :)

diyorki biri yazmış ne zmana kadar yemeliyim dminde yazmışki siz bozulma ihtimaline karşı 24 saat içinde tüketin Gülümseme bu sence ilginç değilmi? birisi daha var yazmış demişki çiğköftelerim geldi teşekkürler ama bozulmuş sanırım bunlar .... hani ilginç olan bu bence Gülümseme

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 06 Ağustos 2011, 21:12:05 »
:D Ne acayip şeyler yapıyolar yha :D

Nasıl kargoya verildiği de anlatılmış. Neye bu kadar şaşırdınız, anlamadım? Yıllardır kargoyla dondurma bile gönderiliyor.
diyorki biri yazmış ne zmana kadar yemeliyim dminde yazmışki siz bozulma ihtimaline karşı 24 saat içinde tüketin :) bu sence ilginç değilmi? birisi daha var yazmış demişki çiğköftelerim geldi teşekkürler ama bozulmuş sanırım bunlar .... hani ilginç olan bu bence :)

Xkimyagerx nasıl yollandığını açıklamış. Gerçekten sağlıklı mı bilemem. Lafım sana da değil. Sadece eleştriren diğer arkadaş biraz dozu kaçırmış.
:) biliyorum bana olmadığını biri kazansında biz de görelim nasılmış inan çok merak ettim...
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı xkimyagerx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #13 : 06 Ağustos 2011, 21:31:05 »
ÜYE: Biraz geçte olsa biraz önce benim paketimde elime ulaştı. Sıcak gibiydi ama umuyorum bozulmamıştır 2 gündür kargoda. Teşekkür ediyorum.
ADRESE ÇİĞKÖFTE: Afiyet olsun, umarım beğenirsiniz.

ÜYE:13 ünde kargoya teslim edilen çiğköfte hala elime ulaşmadı aradım ve dagıtımda oldugunu kısa sürede varılcagını sölediler fakat Bozulma İhtimali nedir bu çiğköftenin

Giriş Tarihi 13.07.2011 18:47:38
Çıkış Tarihi 15.07.2011.12.30

ADRESE ÇİĞKÖFTE:ürün ayın 13 ünde kargoya verilmiş, ayın 14 ünde saat 10:30'da size ulaşmış. Ama kapalıymışsınız, kargo "Kapalı" diye not düşmüş. (Hatta "karşısında hac malzemeleri var" diye de bir not eklemiş). Bu yüzden ayın 15 inde (yani bugün) tekrar size gelmiş ve saat 12:00'da tarafınıza teslim etmiş. Şu an ürün sizde görünüyor...
Çiğköftemiz normal şartlarda bozulmaz. Koli hasarı, açık vakum paketi vs gibi durumlar dışında çiğköftemiz iki gün içinde problemsiz olarak sevk edilebilir. Afiyet olsun...

Bozulduğunu söyleyen kimseyi göremedim lütfen iddia ettiğin şeyi ispatlar mısın? Buraya kullanıcı adını yazar mısın? Ayrıca o kadar insan numune almış ama kimse kötü yorum yapmamış bilmem farkettin mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin - Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı xkimyagerx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #14 : 06 Ağustos 2011, 21:42:50 »
Bu arada usta kampanyacı olduğunuz için soruyorum,siz hiç numune talep ettiğiniz gün numuneniz kargoya veridi mi? Numunenin kargo takibini yapabildiniz mi birileri sizi bilgilendirdi mi?
Eksik adres bilgisi girdiniz diye numune talep ettiğiniz herhangi bir firma sizi arayıp bilgilerinizi güncelledi mi?

Adrese Çiğköfte numune gönderdiği herkesle bire bir ilgilendi ve numune talebini takiben 24 saat içinde numunelerini kargoya verdi,hatta sayfayı iyi incelediğinizi iddia ediyorsunuz orada görmüş olmalısınız,bir kişinin kargosu kargo şirketinde bekletilmiş,barkodu okunamadığı için 1 gece beklemiş,Adrese Çiğköfte onu iptal edip ürünü tazelemiş ve bu bilgiyi de ertesi gün üyesine bildirmiş.

Firma hakkında daha fazla konuşmaya gerek duymuyorum herşey ortada ....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin - Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı fenerlee

• Usta Kampanyacı
  • Fenerbahçeli üye
« Yanıtla #15 : 06 Ağustos 2011, 21:49:53 »
Bu arada usta kampanyacı olduğunuz için soruyorum,siz hiç numune talep ettiğiniz gün numuneniz kargoya veridi mi? Numunenin kargo takibini yapabildiniz mi birileri sizi bilgilendirdi mi?
Eksik adres bilgisi girdiniz diye numune talep ettiğiniz herhangi bir firma sizi arayıp bilgilerinizi güncelledi mi?

Adrese Çiğköfte numune gönderdiği herkesle bire bir ilgilendi ve numune talebini takiben 24 saat içinde numunelerini kargoya verdi,hatta sayfayı iyi incelediğinizi iddia ediyorsunuz orada görmüş olmalısınız,bir kişinin kargosu kargo şirketinde bekletilmiş,barkodu okunamadığı için 1 gece beklemiş,Adrese Çiğköfte onu iptal edip ürünü tazelemiş ve bu bilgiyi de ertesi gün üyesine bildirmiş.

Firma hakkında daha fazla konuşmaya gerek duymuyorum herşey ortada ....

Ürünü deneme şansımız var mı? Yani bizede numune göndermeniz mümkün mü?

Çevrimdışı xkimyagerx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #16 : 06 Ağustos 2011, 21:53:18 »
İleriki tarihlerde olabilir ancak şu an için numune gönderimi yapılmıyor.

Çevrimdışı xkimyagerx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #17 : 06 Ağustos 2011, 21:56:14 »
o çiğköfteler yolda kokmaz mı  :)

forum.hergunkampanya.com/index.php/topic,37638.0.html

diyorki biri yazmış ne zmana kadar yemeliyim dminde yazmışki siz bozulma ihtimaline karşı 24 saat içinde tüketin Gülümseme bu sence ilginç değilmi? birisi daha var yazmış demişki çiğköftelerim geldi teşekkürler ama bozulmuş sanırım bunlar .... hani ilginç olan bu bence Gülümseme

bence siz o linke yeniden bi tıklayıp bakın :)

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 06 Ağustos 2011, 23:25:34 »
ya bu neymiş böle ya bütün fotolar calıntıymışşş

Çevrimdışı xkimyagerx

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #19 : 10 Ağustos 2011, 10:20:00 »
ya bu neymiş böle ya bütün fotolar calıntıymışşş

çalıntı fotoğraflar yarışmadan çıkartıldı,şu an herkes kendi fotoğrafıyla yarışıyor,ayrıca ilk haftanın kazananına ürünleri gönderdi.