Gönderen Konu: HP Notebook, Samsung Dijital Fotoğraf Makinası Kazanma Şansı  (Okunma sayısı 1918 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sosyal_reklamci

• Acemi Kampanyacı
  • **
ŞEHRİNİN EN GÜZEL FOTOĞRAFINI ÇEKEN, SOMPO JAPAN SİGORTA FACEBOOK YARIŞMASINDA ÖDÜL KAZANIYOR!

Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Sompo Japan Sigorta, Facebook üzerinde düzenlediği yarışmada şehrinin en güzel fotoğrafını çeken ilk 3 kişiye Netbook, Dijital Fotoğraf Makinası ve Sigortacılık Ürünleri hediye ediyor!

Sompo Japan Sigorta’nın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki Facebook sayfasında duyurusu yapılan yarışmaya Facebook hesabı olan herkes katılabiliyor.

Yarışma kapsamında şehirlerinin fotoğraflarını çeken ve Facebook yarışmasına katılarak bu resimleri yükleyen kişiler, yarışmada topladıkları puan durumuna göre çeşitli hediyeler kazanıyor. Yarışmanın birincisi Netbook, ikincisi Dijital Fotoğraf Makinası ve üçüncüsü Sigortacılık Ürünleri ile ödüllendirilecek.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında sunuluyor.  
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2011, 18:45:13 Gönderen: admin »

Çevrimdışı simagree

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: HP Notebook, Samsung Dijital Fotoğraf Makinası Kazanma Şansı
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2011, 18:34:44 »
bunun sonuçları belli oldu mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

sevgili kedim ciciş oylarınızı bekliyor :)

Çevrimdışı robben69

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2011, 10:03:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bunun sonuçları belli oldu mu?

1 ay oldu hocam :)  Netboooku ben aldım mesela.. hatta şuanda o netbook dan yazıyorum :)

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2011, 10:06:45 »
Merhaba Arkadaşlar.
Fotoğraf yarışmamız saat 12:00 itibariyle sona ermiştir. Çok keyifli ve çekişmeli bir yarışma süreci sonunda en çok puanı toplayan yarışmacılar Mesut Güneş, Mustafa Naci Öge ve Engin Sandalcı şeklinde oluştu. Yapılacak değerlendirmenin ardından kesinleşecek sonuçlara göre ödül gönderim süreci başlayacak.
Yarışmaya katılan ve ilgi gösterip bu heyecana ortak olan herkesi tebrik ediyoruz.

and the oscar goes to mesut güneş ;

Mesut Güneş Netbook'um geldi..Teşekkürler ... Bu arada Hakan'ın dediği gibi.. elimde 1.500.000 luk hayran sayfası var .. arkadaşlar resimimi beğen dememle kaç kişinin yapacağı ve her resimin 6 puan olduğunu hesaplayabilen arkdaşlar hile-hurda olmadığını anlayabilirler ....