0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 3 yıl önce kampanyalara başladığımda bi kazanan listesi çıkardı .hep aynı isimler eski kampanyacılar .çoğu artık forumda yok .bizde burda acemiydik .tabi durmadan onları destekle ..destek konusu açamıyoruz... bi baktım aaaa hep aynı kişiler (çoğu forumu bıraktı) .facebook sayesinde biz yani eskinin acemi kamp. cıları kazanmaya başladık .halen destek istemek için abudik gubidik şartllar var.kaç yıldır burdayım biri benden önce kamp. paylaşıyor diye destek konusu açamıyorum ...forumda bi tazeleme ve kurallarda yenilik şart .....
Kardelen Hanım siznde sorununuz Colgate ile miydi? Colgate için ben 2 kere yetkili bayanı aradım şikayetvar.com yazdım ve en son Amerikadaki merkezlerine mail attım çünkü gerçketen haksızlığa uğramıştık. Sizinde aynı firmaysa keşke sizde biraz ısrarcı olsaydınız. Ama Colgate dışı bir firma ise onların politikalarını bilemem şahsen uğraşmadan ( aman artık Allah korusun).
Teşekkürler bütün tebrikler için . Asparagas firmalarda yapılcak tek şey Tüketici Hakem Heyti ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığına şikayet.
bazı arkadaslar biliyor annemin rahatsızlığı yüzünden berbat bir hafta geçirdim,asabi ve bir o kadar da umutsuzdum,fakat simdi hersey değisiyor:) inanın ufacık iyi bir haber bile insanın moralini düzeltmeye yetiyor...destek olan herkese çooooooookk tesekkür ediyorum.kazananlarıda tekrar tekrar kutluyorum