Gönderen Konu: Değer Mi?  (Okunma sayısı 4280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Değer Mi?
« Yanıtla #20 : 03 Ağustos 2011, 16:17:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Frmalara bu konuda mail atar Facebook duvarlarına tolu şekilde yazarsak bence bazıları ikna olur. Biraz sonra arayacağım 4 olsun diye bekliyorum bakalım gelen giden mail olucak mı ? Sonuç belli o firmaya güvenmiyorum zaten başkası incelesin dicem. Birde yeni elde ettiğim bilgileri aktaracağım. Onların bir türlü erişemedikleri verileride aktarıcağım. Bakalım ne olucak kazananlar listesindekilerde mail niye gelmdi idye yazıyorlar duvara sanki okumuyorlar yukarda yazılanları.

Uzun yazmak suç mu ? Valla uzun yazmayı açıklama getirmeyi seviyorum alışkanlık. Ama deiğniz cümle olayın özeti aslında :)

meslektaşım gerçekten de yazını büyük bir ilgi ile okudum,ne kadar süredir kampanyaların içerisindesiniz bilmiyorum ama gerçekten de o kadar iyi tespitler yapmışsınızki,tüm fake hesaplar,kampanyalar,firmalar,adminler, vs.. hepsine biraz dokundurmuşsunuz.güzel de olmuş.keşke hepimiz el verip bu konular hakkında duyarlı olabilsek,dayanışma halinde olabilsek,gerçekten de son 2-3 aydır hiç yarışmaların tadı tuzu kalmadı,bu tarz daleveralardan dolayı..sonunda kabuğumuza çekilip hadi çekilişlere katılalım bari diyoruz.işin heyecanı da kalmıyor..
izgim

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 03 Ağustos 2011, 17:23:49 »
Ne güzel bir hukukçuya rastlamak burda. Ben 4 ay olmamıştır herale siteyi keşfedli yani acemi acemisiyim ama çok iyi gözlemciyim. Beğenili yarışmalara iki kere katıldım ancak katımadıklarımı gözlemledim isimleri - kazananları ne yazık ki durum böyle. Çekiliş - juri oylaması gibi kampanyalar rahatlıkla katılabilir gibi ancak beğeni şu anda resmen bir pazar haline gelmiş. Yoksa bizlerde arkadaş listemize bir davet yollsak belki 100 içinden 50si beğenir ancak bu kişilerde dikakt ettim bütün arkadaşları destek oluyor bir günde hemde. Ama mutlaka hızlı gelişen blişim hukukunda bu tür hilekarlıklara başvuranları şikayet edecek bir firma örnek dava olucaktır.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 04 Ağustos 2011, 23:36:19 »
Colgate de mutlu son Ozlem Hanımdan da haber alıncaya kadar bekledim yazmak için ve evet Colgate ve yetkili firma inceleme yapmışlar ve söz konsu haksızlık ve teknik arıza için özür dileyerek adreslerimizi istediler. Arkadaşlar size tavsiyem belki ufacık bir hediye bileolsa hakkınız varsa arayın ve haklı olan zaten her zaman kazanır. Umarım her firma Colgate gibi duyarlı olur.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 04 Ağustos 2011, 23:38:05 »
kmlere gnderilecekms yani :)

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 04 Ağustos 2011, 23:40:02 »
Ben ve Ozlem hanım şahsen aradık şikayetçi olduk son yarışma için bizim gibi başka şikayet eden olduysa onlarada mail gelmiştir hatta Özlem Hanımda haksızlığa uğrayan herkes arasın numarayı demişti benim verdiğim.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 04 Ağustos 2011, 23:40:39 »
cok sevndm güle güle kullanınnnn :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #26 : 04 Ağustos 2011, 23:42:50 »
Esra Hanımcım cok sevındım...ıyı gunlerde kullanın...bende sıkayet etmıstım ama bısey yapamamıslardı bana...fırma asparagas cıkmıs da bıraz  :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 04 Ağustos 2011, 23:45:07 »
Teşekkürler aslında en büyük sevinç o maili aldığımda oldu. Gerçekten bir firma ve ona bağlı web şirketi dikkatli bir inceleme yaparak bizilerin şikayetini dikkate aldılar.  Önemli olan diş macunu değil söz konusu olan bir hakszlık yoksa kendi diş macunumu kendim alıyorum ama 4 gün çabalayıp o akşam olanlardan sonra inanın pek beklemiyordum özellikle inceleme yapan web firmasına inanmıyordum lakin onlar beni yanılttı. En güzel duygu hakkın yerini bulduğu an yaşanan haz zaten o yetiyor.

Ama en önemli nokta kazanmış - haketmiş olduğunuz şey bir toplu iğne olsa bile ve haklı iseniz davanızda mutlaka peşini bırakmayın.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 04 Ağustos 2011, 23:47:47 »
Kardelen Hanım siznde sorununuz Colgate ile miydi? Colgate için ben 2 kere yetkili bayanı aradım şikayetvar.com yazdım ve en son Amerikadaki merkezlerine mail attım çünkü gerçketen haksızlığa uğramıştık. Sizinde aynı firmaysa keşke sizde biraz ısrarcı olsaydınız. Ama Colgate dışı bir firma ise onların politikalarını bilemem şahsen uğraşmadan ( aman artık Allah korusun).
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 04 Ağustos 2011, 23:48:49 »
ben 3 yıl önce kampanyalara başladığımda bi kazanan listesi çıkardı .hep aynı isimler eski kampanyacılar .çoğu artık forumda yok .bizde burda acemiydik .tabi durmadan onları destekle ..destek konusu açamıyoruz... bi baktım aaaa hep aynı kişiler (çoğu forumu bıraktı) .facebook sayesinde biz yani eskinin acemi kamp. cıları kazanmaya başladık .halen destek istemek için abudik gubidik şartllar var.kaç yıldır burdayım biri benden önce kamp. paylaşıyor diye destek konusu açamıyorum ...forumda bi tazeleme ve kurallarda yenilik şart .....