Frmalara bu konuda mail atar Facebook duvarlarına tolu şekilde yazarsak bence bazıları ikna olur. Biraz sonra arayacağım 4 olsun diye bekliyorum bakalım gelen giden mail olucak mı ? Sonuç belli o firmaya güvenmiyorum zaten başkası incelesin dicem. Birde yeni elde ettiğim bilgileri aktaracağım. Onların bir türlü erişemedikleri verileride aktarıcağım. Bakalım ne olucak kazananlar listesindekilerde mail niye gelmdi idye yazıyorlar duvara sanki okumuyorlar yukarda yazılanları.
Uzun yazmak suç mu ? Valla uzun yazmayı açıklama getirmeyi seviyorum alışkanlık. Ama deiğniz cümle olayın özeti aslında 
meslektaşım gerçekten de yazını büyük bir ilgi ile okudum,ne kadar süredir kampanyaların içerisindesiniz bilmiyorum ama gerçekten de o kadar iyi tespitler yapmışsınızki,tüm fake hesaplar,kampanyalar,firmalar,adminler, vs.. hepsine biraz dokundurmuşsunuz.güzel de olmuş.keşke hepimiz el verip bu konular hakkında duyarlı olabilsek,dayanışma halinde olabilsek,gerçekten de son 2-3 aydır hiç yarışmaların tadı tuzu kalmadı,bu tarz daleveralardan dolayı..sonunda kabuğumuza çekilip hadi çekilişlere katılalım bari diyoruz.işin heyecanı da kalmıyor..