0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağol dostum bilgi için. Eve kargo gelir mi acaba diye uzağa gidemiyorum Bu arada Mc menülerde bitmiş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGönderici bir defa seninle muhatap olacak kesim değil ortak..Çarşıya indiğinde kartlı telefon kulübesi olan çok yer var..Arayabilirsin..Üniversite de bile az aramadım bu tip yerleri..Ah be ah ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim1986: Burada da sıkıntı var cepten 08002611920 aranmıyor Bizde de ev telefonu yok O yüzden sıkıntı yaşıyorum. 444 3040 ı arıyorum buraya da cevap veren yok Ya şu "Sinerji Tüketim" adlı şirket ile gönderim yapıyolar ya onları arasam acaba bi sonuç çıkar mı ordan? Çünkü gönderici olarak "Sinerji Tüketim" yazıyor kargolarda..
Gönderici bir defa seninle muhatap olacak kesim değil ortak..Çarşıya indiğinde kartlı telefon kulübesi olan çok yer var..Arayabilirsin..Üniversite de bile az aramadım bu tip yerleri..Ah be ah ! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim1986: Burada da sıkıntı var cepten 08002611920 aranmıyor Bizde de ev telefonu yok O yüzden sıkıntı yaşıyorum. 444 3040 ı arıyorum buraya da cevap veren yok Ya şu "Sinerji Tüketim" adlı şirket ile gönderim yapıyolar ya onları arasam acaba bi sonuç çıkar mı ordan? Çünkü gönderici olarak "Sinerji Tüketim" yazıyor kargolarda..
devrim1986: Burada da sıkıntı var cepten 08002611920 aranmıyor Bizde de ev telefonu yok O yüzden sıkıntı yaşıyorum. 444 3040 ı arıyorum buraya da cevap veren yok Ya şu "Sinerji Tüketim" adlı şirket ile gönderim yapıyolar ya onları arasam acaba bi sonuç çıkar mı ordan? Çünkü gönderici olarak "Sinerji Tüketim" yazıyor kargolarda..
bu laptop çantasından alan varmı daha önce nasıl acaba kaliteli mi tepsiden sonra korkar oldum cola ürünlerinden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu laptop çantasından alan varmı daha önce nasıl acaba kaliteli mi tepsiden sonra korkar oldum cola ürünlerinden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDaha önce almıştım,fena değil.
Aynen..Bende de mevcut..Kaliteli bence de... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu laptop çantasından alan varmı daha önce nasıl acaba kaliteli mi tepsiden sonra korkar oldum cola ürünlerinden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDaha önce almıştım,fena değil.
angrybird oyuncal eklenir mi acaba