Gönderen Konu: Coca-Cola Kırmızı Kasa  (Okunma sayısı 646471 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
Ynt: Coca-Cola Kırmızı Kasa
« Yanıtla #2760 : 23 Ağustos 2013, 23:52:47 »
Ya ortak bende 7 Eylül gibi şehir dışına çıkmam lazım da ondan sordum yoksa gelsin de isterse 1 ayda gelsin normal zamanda hiç önemli değil ama dediğim gibi ben dışardayken gelirse kötü olur. Onun için sordum :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
12-14 gün içinde siparişler sahiplerine ulaşıyor ortak... :)

Misal bana tuzluk seti geldi..12 gün doldu bugünü sayarsak... :)

bugün coca cola tepsim geldi umduğumdan kötüymüş  küçük ve ince teneke gibi :-[

Hangi kargoyla geliyor ürünler?
MNG kargo ile geliyor ancak kaç güne geldi hocam kargo?

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #2761 : 23 Ağustos 2013, 23:56:37 »
Mng X şubesine bakan bir bayan arkadaşla aram çok iyidir..Yıllardır gelir çayımı yada kahvemi artık ne dilerse ağırlarım..3 5 sohbet derken hatırı sayılı biri oldu..Bugün aradım yarına seni kargo manyağı yapacağım dedi..Bakalım yarın ne olacaksa söylemedi nereden geleni..Tanıdık biri varsa ortak çok rahat oluyor o gerekeni yapıyor..Sana da lazım 1 adet...Cidden kargo geri dönerse çok kötü oluyor..Takip etmelisin... :)

Ya ortak bende 7 Eylül gibi şehir dışına çıkmam lazım da ondan sordum yoksa gelsin de isterse 1 ayda gelsin normal zamanda hiç önemli değil ama dediğim gibi ben dışardayken gelirse kötü olur. Onun için sordum :D

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2762 : 24 Ağustos 2013, 00:01:39 »
Aynen ortak bana da lazım ama nereden bulurum bilmiyorum :D Kargo takibi için Coca-Cola ile iletişime geçmeye çalışıyorum ancak nafile nerelere başvurduysam hiç sonuç alamadım :(
Mng X şubesine bakan bir bayan arkadaşla aram çok iyidir..Yıllardır gelir çayımı yada kahvemi artık ne dilerse ağırlarım..3 5 sohbet derken hatırı sayılı biri oldu..Bugün aradım yarına seni kargo manyağı yapacağım dedi..Bakalım yarın ne olacaksa söylemedi nereden geleni..Tanıdık biri varsa ortak çok rahat oluyor o gerekeni yapıyor..Sana da lazım 1 adet...Cidden kargo geri dönerse çok kötü oluyor..Takip etmelisin... :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #2763 : 24 Ağustos 2013, 00:05:25 »
 lamal ; arkadaş her zaman olmasa da denk geldikçe bakıyor eğer varsa bir hareketlilik çağrı bırakıyor.. :D :D

Hııı anlıyorum..Yetkililerin aslında takip nosuna sahip olduğundan haberdarım..Yoğunluktan dolayı klasik basmakalıp cümleleri tüketicilere yolluyorlar..Ama şunu bil ki sipariş tarihinden itibaren 10 adım ilerle ve kargoyu sorgulat..Ben öyle yaptım..11. gün arkadaşla konuşmamız oldu ve kargon  yarın sende dedi... :)

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2764 : 24 Ağustos 2013, 00:10:36 »
devrim1986: Ya neler yazmadım mailde, 10 adım değil bilmem kaç adım olduğunu ben unuttum. Şu takip numarasına bi ulaşsam sorun kalkacak ortadan. Ben şimdi MNG yi arasam adımı ve cep telefonumu versem bana gelecek kargo var mı yok mu bakarlar mı acaba :D

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2765 : 24 Ağustos 2013, 00:11:37 »
Benim de taa Ramazan kasasından gelmeyen ürünlerim var ben de sorgulatayım beceremezsem devrim biraz başını ağrıtabilirim
:)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #2766 : 24 Ağustos 2013, 00:16:08 »
Ekranlarını şefin iziyle gördüm de yazılar küçük..Bayan arkadaşa diyorum insan için bu kadar kibarlaşmasına gerek yok pc 'nin.. :D :D

Bence arkadaşlar yapılabilecek en güzel şey müşteri hizmetlerinden Eda Hanıma ulaşmak..O bayan gerçekten çok tecrübeli biri..Ama onun telefona çıkmasını sağlamak da tamamen şans..Bazen Eda Hanım çıkmıyor diye teli kapıyorum..Takip nosunu verebilecek biri o ortak..MH:08002611920(1-1 basıyoruz)

catpat07: yeter ki elimden gelsin..yardımcı olurum ... :)

devrim1986: Ya neler yazmadım mailde, 10 adım değil bilmem kaç adım olduğunu ben unuttum. Şu takip numarasına bi ulaşsam sorun kalkacak ortadan. Ben şimdi MNG yi arasam adımı ve cep telefonumu versem bana gelecek kargo var mı yok mu bakarlar mı acaba :D

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2767 : 24 Ağustos 2013, 00:20:06 »
devrim1986: Burada da sıkıntı var cepten 08002611920 aranmıyor :D Bizde de ev telefonu yok :D O yüzden sıkıntı yaşıyorum. 444 3040 ı arıyorum buraya da cevap veren yok :(
Ya şu "Sinerji Tüketim" adlı şirket ile gönderim yapıyolar ya onları arasam acaba bi sonuç çıkar mı ordan? Çünkü gönderici olarak "Sinerji Tüketim" yazıyor kargolarda..
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2013, 00:25:58 Gönderen: lamal »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #2768 : 24 Ağustos 2013, 00:30:06 »
Gönderici bir defa seninle muhatap olacak kesim değil ortak..Çarşıya indiğinde kartlı telefon kulübesi olan çok yer var..Arayabilirsin..Üniversite de bile az aramadım bu tip yerleri..Ah be ah ! :D :D

devrim1986: Burada da sıkıntı var cepten 08002611920 aranmıyor :D Bizde de ev telefonu yok :D O yüzden sıkıntı yaşıyorum. 444 3040 ı arıyorum buraya da cevap veren yok :(
Ya şu "Sinerji Tüketim" adlı şirket ile gönderim yapıyolar ya onları arasam acaba bi sonuç çıkar mı ordan? Çünkü gönderici olarak "Sinerji Tüketim" yazıyor kargolarda..

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2769 : 24 Ağustos 2013, 00:36:16 »
Sağol dostum bilgi için. Eve kargo gelir mi acaba diye uzağa gidemiyorum :D Bu arada Mc menülerde bitmiş :D
Gönderici bir defa seninle muhatap olacak kesim değil ortak..Çarşıya indiğinde kartlı telefon kulübesi olan çok yer var..Arayabilirsin..Üniversite de bile az aramadım bu tip yerleri..Ah be ah ! :D :D